Antena 3 CNN Actualitate Când va fi majorat salariul minim. Anunț important făcut de Liviu Dragnea

Când va fi majorat salariul minim. Anunț important făcut de Liviu Dragnea

Când va fi majorat salariul minim. Anunț important făcut de Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: Facebook/ Liviu Dragnea
de S.T.    |    30 Dec 2016   •   17:43

Salariul minim va fi mărit la 1.450 de lei de la 1 februarie 2017, a declarat vineri preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, după desemnarea de către şeful statului a lui Sorin Grindeanu în funcţia de premier.

Liviu Dragnea a trecut în revistă o serie de măsuri sociale din programul de guvernare, care vor fi aplicate începând de anul viitor.

„Unele vor fi aplicate de la 1 februarie. Salariul minim va fi mărit la 1.450 de lei, dar de la 1 februarie 2017. Un milion şi jumătate de salariaţi vor pierde pentru o lună 1.400 de lei. Contribuţiile pentru pensionari care sunt prevăzute la noi în program să fie eliminate vor mai fi plătite de aceştia o lună - şi vorbim de 3 milioane de pensionari. Impozitul pe venit pentru pensiile mai mici de 2.000 de lei, care în programul nostru este prevăzut să fie zero, va mai fi plătit o lună. Bursele studenţilor, care vor creşte de cel puţin 2-3 ori, vor avea această creştere începând cu 1 februarie. (...) Creşterea plafonului pentru plata TVA de la 220.000 la 300.000 lei va intra în vigoare nu de la 1 ianuarie, ci de la 1 februarie”, a spus el.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close