Antena 3 CNN Actualitate Candidat USL la o primărie prahoveană, bătut de trei bărbaţi: „Na, primărie, uite primărie!“

Candidat USL la o primărie prahoveană, bătut de trei bărbaţi: „Na, primărie, uite primărie!“

Candidat USL la o primărie prahoveană, bătut de trei bărbaţi: „Na, primărie, uite primărie!“
Sursa foto: Foto: tvtropes.org
08 Mai 2012   •   21:04

Poliţia Prahova a deschis o anchetă după ce candidatul USL la Primăria comunei prahovene Podenii Noi a ajuns la spital cu răni la cap, bărbatul susţinând că a fost bătut de trei bărbaţi necunoscuţi, care i-au strigat: "Na primărie, uite primărie!".
   
Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Daniel Radu, a declarat, marţi, că a fost deschis un dosar penal cu autor necunoscut şi a început o anchetă după ce reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti au anunţat, luni seară, că un bărbat din comuna prahoveană Podenii Noi a venit la spital, fiind victima unei agresiuni.
   
Potrivit Mediafax, bărbatul agresat este candidatul USL la Primăria comunei Podenii Noi, Mihai Alionte, membru PNL, fost viceprimar al comunei în anii 2008 şi 2009.
   
Mihai Alionte a afirmat, marţi, într-o conferinţă de presă la sediul PNL Prahova, că a fost agresat în incinta unei staţii de sortare a materialelor minerale care aparţine părinţilor săi şi care este situată în comuna Iordăcheanu, judeţul Prahova.
   
El a povestit că se afla în incinta staţiei de sortare, iar la un moment dat în zonă a apărut un autoturism Dacia Logan cu geamuri fumurii şi fără numere de înmatriculare, din care au coborât trei bărbaţi.
   
Potrivit lui Alionte, unul dintre cei trei bărbaţi l-a întrebat ceva legat de staţia de sortare, iar imediat după aceea alt bărbat l-a lovit cu un obiect dur, în partea stângă a capului, spunându-i: "Na primărie, uite primărie!".
   
Mihai Alionte a mai povestit că, în urma loviturii, a rămas inconştient, fiind găsit acolo de fratele său, care l-a transportat la spital, unde i s-a pus  diagnosticul de "traumatism cranio-cerebral minor, hematom epicranian".
   
Alionte a spus că a scos certificat medico-legal şi că aşteaptă concluziile anchetei deschise de Poliţie.
   
Întrebat cine crede că ar fi agresorii, Mihai Alionte a răspuns că, în opinia sa, atacul are legătură cu actualul primar al comunei Podenii Noi, Cătălin Mărgărit, candidat din partea PDL pentru un nou mandat.
   
Alionte a precizat că de-a lungul timpului a avut mai multe altercaţii cu actualul primar şi că nu exclude ca acesta să fie în spatele agresiunii, în condiţiile în care un sondaj făcut recent în comuna Podenii Noi arată că reprezentantul USL are cu 11 procente mai mult faţă de cel al PDL.
   
În replică, PDL Prahova a dat publicităţii un comunicat de presă în care respinge "categoric" acuzaţiile USL şi solicită organelor competente să identifice şi să-i tragă la răspundere pe cei care se fac vinovaţi de astfel de fapte "reprobabile".
   

×
Subiecte în articol: candidat candidat USL usl spital PNL pdl
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close