Antena 3 CNN Actualitate Capcană la Mogoşoaia. Hoţii întorceau indicatoarele şi apoi furau din maşini (VIDEO)

Capcană la Mogoşoaia. Hoţii întorceau indicatoarele şi apoi furau din maşini (VIDEO)

Capcană la Mogoşoaia. Hoţii întorceau indicatoarele şi apoi furau din maşini (VIDEO)
26 Aug 2010   •   23:42

Nu ştiţi drumul de intrare în Bucureşti? Puteţi fi o victimă sigură a celor care se oferă să vă ajute. Pentru că vă lasă fără portofel. E o metodă veche de furat din maşini, numai autorii sunt noi. Noi în arestul poliţiei.

Capcană la drumul mare. În Mogoşoaia, locul de unde se fură simplu de tot din maşini.

Întorceau indicatoarele ca să-i deruteze pe şoferi. Îi determinau, de fapt, să oprească. Şi-n timp ce oamenii încercau să se lămurească pe ce drum să o ia, erau prădaţi

Când s-a luminat de ziuă, poliţia le-a bătut la uşă suspecţilor. Celor despre care aveau informaţii că fac parte dintr-o reţea bine organizată de furturi din maşini. Dar şi din locuinţe. Şi care ar fi dat într-o lună cel puţin 15 lovituri. 25 de case au fost întoarse pe dos în căutarea dovezilor.

?Au fost găsite televizoare, sisteme audio, precum şi unelte folosite la construcţii?, a declarat Emanuel Nica, inspector şef, Inspectoratul de Poliţie Ilfov.

Nu făceau doar pe "binevoitorii" pentru şoferii derutaţi în trafic. Se îmbrăcau şi-n poliţişti ca să intre în locuinţele din care furau.

?Au intrat in imobil, şi-au declinat identitatea ca poliţişti, i-au legat pe proprietari, i-au bătut, i-au abandonat în case?, a spus subcomisarul Cristian Gheorghe, serviciul investigaţii criminale IPJ Ilfov.

Nu se ştie cât au furat, ce au furat. Nimeni nu a depus o plângere, vreodată, împotriva grupării. Pentru membrii căreia, cu vârste cuprinse între 17 şi 45 de ani, s-a făcut propunerea de arestare preventivă. Anchetatorii spun că o parte dintre ei au participat la răfuiala de la Mogoşoaia de acum două săptămâni.

Observator

 

×
Subiecte în articol: Mogosoaia
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close