Antena 3 CNN Actualitate Carmen Iohannis a atras toate privirile în Germania. Rochia inedită purtată de Prima Doamnă la decernarea premiilor de la Magdeburg - FOTO

Carmen Iohannis a atras toate privirile în Germania. Rochia inedită purtată de Prima Doamnă la decernarea premiilor de la Magdeburg - FOTO

Apariție cu totul deosebită a lui Carmen Iohannis la decernarea premiilor din Magdeburg, acolo unde președintele Klaus Iohannis a fost onorat cu premiul „Otto cel Mare”. Soția președintelui a atras toate privirile cu o rochie croită special din brocart prețios și încrustații de mătase.

Carmen Iohannis a atras toate privirile în Germania. Rochia inedită purtată de Prima Doamnă la decernarea premiilor de la Magdeburg - FOTO
Sursa foto: Hepta
de Dan Gabor    |    17 Oct 2020   •   17:54

Outfit-ul lui Carmen Iohannis a fost creat de designerul român Andreea Tincu, care se ocupă deseori de garderoba Primei Doamne.

„O seara speciala, in onoarea Presedintelui Klaus Iohannis, laureat la Magdeburg, Republica Federală Germania, cu premiul „Otto cel Mare” („Kaiser-Otto-Preis 2020”) Prima Doamna Carmen Iohannis poarta design romanesc semnat Andrea Tincu. Rochia este din brocart pretios, cu incrustatii matase. ”, a scris designerul Andreea Tincu pe pagina sde Facebook.

Facebook: Andreea Tincu

Președintele a primit distincția pentru „onorarea marilor merite în procesul european de unificare”

„Accept acest premiu european în numele compatrioților mei. Susținerea lor entuziastă pentru cauza europeană, pentru valorile și principiile care ne unesc în Europa îmi dă încredere să acționez în continuare pentru ca România să se afle, alături de celelalte state membre, alături de Președinția germană a Consiliului Uniunii Europene, în centrul procesului de consolidare a proiectului european.

Consider acest premiu o reconfirmare a crezului permanent al ţării mele într-o Europă unită în pace și democrație. Acest premiu este și un îndemn pentru mine, personal, de a transmite mai departe cetățenilor români, tinerilor în primul rând, convingerea că împreună vom reuși să depășim multiplele provocări ale lumii de astăzi”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

sursa: Presidency.ro

 

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close