Antena 3 Actualitate Câştiguri duble pentru patronii de terase, pe timpul caniculei

Câştiguri duble pentru patronii de terase, pe timpul caniculei

10 Iul 2011   •   23:08
Câştiguri duble pentru patronii de terase, pe timpul caniculei
Sursa foto: Foto: bucharestdailyphoto.ro

Bucuroşi de caniculă sunt patronii de terase. Toropiţi de căldura de afară, românii le-au făcut seară de seară vânzare. La un calcul rapid, încasările au crescut mai mult de jumătate. Caniculă să fie, deci, să meargă afacerile.

Sâmbătă seară, în toate marile oraşe, oamenii s-au strâns la terase, pentru o halbă de bere rece şi puţină răcoare. Iar muzica a întreţinut voia bună.

Câştigul este de ambele părţi. Cu cât se distrează mai bine, cu atât buzunarele patronilor de terase se umplu.

În Capitală, cei mai câştigaţi sunt patronii teraselor de lângă lacuri. De când e caniculă, încasările au crescut vertiginos. "Faţă de săptămâna trecută, cred că vânzările au crescut cu 60%", spune managerul unui bar.

Cei cu bugete mai restrânse s-au mulţumit cu umbra din parc.

"Bem apă, că nu acceptăm preţurile mari de la comercinaţii din parc. O luăm de la supermarketul de vizavi", spun oamenii.

Alţi mari câştigători ai caniculei de afară au fost comercianţii de îngheţată. O tarabă de îngheţată a vândut sâmbătă 45 de kilograme, adică vreo 990 de cupe. Dacă o cupă costă 1,5 lei, asta înseamnă încasări de aproape 1.500 de lei într-o singură zi.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close