Antena 3 Actualitate Cât costă viaţa unui om. 100 de alice au fost scoase din trupul bărbatului ucis la Oradea

Cât costă viaţa unui om. 100 de alice au fost scoase din trupul bărbatului ucis la Oradea

de L.D.    |    29 Feb 2012   •   19:58
Cât costă viaţa unui om. 100 de alice au fost scoase din trupul bărbatului ucis la Oradea foto: bihon.ro

100 de alice au scos medicii din trupul românului ucis la Oradea de partenerul de afaceri italian. Atacatorul nu a încercat nicio clipă să îşi nege fapta. A  fost mulţumit în momentul în care a aflat că victima lui nu a supravieţuit. Mai ales că, spune el, românul l-ar fi ameninţat de mai multe ori cu moartea.

Aseară, italianul de 58 de ani a aflat că va rămâne în arest pentru 30 de zile. În faţa anchetatorilor a recunoscut crima. Şi a povestit cum şi-a plănuit fapta. Nu era prima dată când îşi cerea banii: 13000 de euro, contravaloarea unui utilaj pe care îl dăduse victimei cu câteva luni în urmă. 

În faţa anchetatorilor, Zappa Aldisio Andrea a spus că partenerul lui de afaceri avea o atitudine sfidătoare. Asta l-ar fi scos din minţi. În plus, tot românul l-ar fi ameninţat că dacă vine în Oradea, nu va pleca viu.

Autopsia arată că italianul a tras de două ori. Odată în spate, o împuşcătură care nu a fost mortală, şi apoi, când românul s-a întors cu faţa, a ţintit capul.

Attila Nemeş intermedia vânzări de masă lemnoasă, iar cunoscuţii spun că ar fi avut datorii şi la proprietarii birourilor în care firma îşi desfăşura activitatea.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close