Antena 3 CNN Actualitate Ce avere lasă în urmă Mihai Constantinescu. Pierderea casei în care a locuit 20 de ani l-a marcat puternic pe artist

Ce avere lasă în urmă Mihai Constantinescu. Pierderea casei în care a locuit 20 de ani l-a marcat puternic pe artist

Ce avere lasă în urmă Mihai Constantinescu. Pierderea casei în care a locuit 20 de ani l-a marcat puternic pe artist
31 Oct 2019   •   09:48

Mihai Constantinescu, care a murit marţi seară, va fi înmormântat joi, la Cimitirul Ghencea Militar, a anunţat soţia artistului, Simona Constantinescu. Îndrăgitul cântăreț se afla în comă din luna mai, de când fusese internat la Spitalul de Urgență Floreasca.

De-a lungul timpului, Mihai Constantinescu nu s-a confruntat doar cu problemele de sănătate. Cântărețul a pierdut o casă, iar această experiență l-a marcat puternic, scrie Ciao.

Mihai Constantinescu a locuit într-o casă naționalizată, iar în 2007 – atunci când proprietarii imobilului au revenit în țară – artistul a fost somat să părăsească locuința. Era vorba despre un imobil din strada Sandu Aldea, acolo unde Mihai Constantinescu locuise timp de 20 de ani. Inițial, artistul nu a vrut să părăsească acea casă naționalizată, dar ulterior a plecat, iar casa a fost vândută, foarte repede, de proprietari.

”A fost cumplit. Am stat pe la prieteni, apoi la soră mea, iar acum stau cu chirie. La vârstă mea să stai pe ușile altora, cine și-ar fi imaginat. Simt că înnebunesc când îmi amintesc. Și acum, tot noi, dați afară din casă, trebuie să plătim chiria exorbitanță stabilită prin ordin judecătoresc. 18.000 de euro pentru cele zece luni în care am continuat să stau în casă pe care o credeam a noastră, dar instanță decisese că este a altora. Sumă exorbitanță s-a împărțit la doi. O parte o plătește fostă mea soție, o parte eu. Și cum eu nu am avut banii, mi-au pus poprire de 33% pe veniturile lunare. Am scăpat de boli, însă de casă ăștia nu mă lasă să uit”, declara Mihai Constantinescu în urmă cu ceva timp.

Acum, regretatul artist şi soţia dețin un apartament, pe care Simona îl va moşteni după moartea lui.

Veniturile artistului erau completate, în ultima vreme, de banii pe care îi obținea din concerte. Cântărețul cerea 1000 de euro pentru o apariție într-un concert, cu mult mai puțin decât alți artiști autohtoni, conform sursei citate.


 

×
Subiecte în articol: Mihai Constantinescu
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close