Antena 3 CNN Actualitate Ce cadou i-au facut patru politisti din Iasi acestei tinere de majorat! Parintii surprinsi au trimis o scrisoare direct la seful politiei! 

Ce cadou i-au facut patru politisti din Iasi acestei tinere de majorat! Parintii surprinsi au trimis o scrisoare direct la seful politiei! 

Ce cadou i-au facut patru politisti din Iasi acestei tinere de majorat! Parintii surprinsi au trimis o scrisoare direct la seful politiei! 
10 Apr 2017   •   21:13

Politistii Sectiei 5 din Iasi au facut un gest incredibil pentru o familie din Iasi. Nimeni nu s-ar fi asteptat la asa ceva. Totul s-a produs in seara de 28 martie 2017. Familia a recurs la un gest emotionant. In ziua respectiva, politistii din cadrul Sectiei 5 au fost sesizati de catre o persoana, de 43 de ani, despre faptul ca, în cursul aceleasi zile, persoane necunoscute, prin spargerea geamurilor de la cele doua autoturisme ale sale, i-au furat mai multe bunuri, un aparat foto, o pompa submersibila, scule si sticle cu bauturi alcoolice si nealcoolice, în valoare totala de aproximativ 3.100 de lei. 

În urma cercetarilor facute de politisti, la scurt timp de la sesizare, a fost prinsa persoana banuita de comiterea faptei. Este vorba despre un barbat de 47 de ani, din comuna Comarna, dar care a locuit multa vreme in cartierul iesean Tatarasi. Acesta fusese eliberat de scurta vreme din penitenciar. În momentul depistarii, barbatul avea asupra sa aparatul foto pe care incerca sa-l amaneteze la o casa de amanet din campusul Tudor Vladimirescu. Vigilenta politistilor Sectiei 5 i-a dus direct la casa de amanet unde hotul incerca sa valorifice bunul. Continuarea AICI.

 

×
Subiecte în articol: parintii surpriza
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close