Antena 3 CNN Actualitate Ce face la pușcărie ucigașa de la metrou. Medicii au finalizat expertiza medico-legală

Ce face la pușcărie ucigașa de la metrou. Medicii au finalizat expertiza medico-legală

Ce face la pușcărie ucigașa de la metrou. Medicii au finalizat expertiza medico-legală
29 Dec 2017   •   21:26

Magdalena Șerban, femeia care a aruncat în fața metroului două tinere, nu pare să-și mai revină. Închisă în Penitenciarul-Spital Jilava pentru expertiza medico-legală, asasina se comportă în ultimul hal cu angajații instituției. oricine are contact cu ea, fie și vizual, se alege cu o ploaie de înjurături și amenințări ca la ușa cortului.

Magdalena Șerban le-a atacat pe cele trei gardience care o escortau. Zilele au trecut și comportamentul celei care e acuzată de omor și tentativă de omor nu s-a schimbat, scrie libertatea.ro.

Cuvinte tăioase, grele, ferecate parcă în trupu-i captiv de boală, îi ies din gură. Cei care, prin prisma meseriei, au de-a face cu individa s-au obișnuit deja și trec cu vederea ceea ce li se întâmplă. Știu, în sinea lor, că femeia are unele probleme de sănătate, probleme ce, cu siguranță, ar trebui tratate.

Medicii legiști au finalizat expertiza în cazul criminalei de la metrou. Magdalenei Șerban i s-au făcut analize de sânge, radiografii, s-a stat de vorbă cu ea și a fost observată, pentru o perioadă de timp, în celulă. Toate aceste rezultate, de la toate aceste proceduri urmate de cadrele medicale vor contura un tablou al stării de sănătate și și unul psihologis și psihiatric, ce ar putea arăta dacă femeia suferă de vreo boală mintală. Raportul va fi gata la începutul anului viitor.

×
Subiecte în articol: magdalena serban
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close