Antena 3 CNN Actualitate Ce nereguli au descoperit reporterii Antena 3 la trenul de pe ruta Mogoşoaia-Gara de Nord - VIDEO

Ce nereguli au descoperit reporterii Antena 3 la trenul de pe ruta Mogoşoaia-Gara de Nord - VIDEO

Călători lăsaţi în frig, uşi de tren care nu se mai deschid sau garnituri feroviare care nu reuşesc să mai plece de pe loc. Asta au descoperit reporterii Antena 3 când au călătorit cu trenul navetiştilor, de la Mogoşoaia la Gara de Nord.

Ce nereguli au descoperit reporterii Antena 3 la trenul de pe ruta Mogoşoaia-Gara de Nord - VIDEO
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
17 Ian 2020   •   16:47

09.53. Este ora la care trenul de navetişti de la Mogoşoaia spre Bucureşti ar trebui să plece. În gară, este aşteptat de o altă garnitură care a venit tocmai de la Galaţi. Călători care au făcut patru ore pe drum, dar al căror tren trebuie tractat acum de trenul de navetişti.

Pasagerii de Galaţi coboară din tren să ia o gură de aer proaspăt. Diferenţa dintre podeaua trenului şi peron este de cel puţin jumătate de metru. E nevoie de un salt serios, căci scară nu există. Afară sunt zero grade Celsius, iar în tren temperatura este la fel, se plâng călătorii.

Uşile Săgeţii albastre nu se mai deschid, iar geamurile sunt transpirate. S-a scurs deja un sfert de oră, iar trenul introdus special de CFR, din 13 ianuarie, pentru a prelua navetiştii de pe ruta Mogoşoaia-Bucureşti ajunge în gară.

Ce alte probleme întâmpină oamenii pe această rută, vedem în reportajul următor:

Ce nereguli au descoperit reporterii Antena 3 la trenul de pe ruta Mogoşoaia-Gara de Nord

 

×
Subiecte în articol: tren drum de cosmar Mogosoaia nereguli
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close