Antena 3 CNN Actualitate Ce nu s-a văzut la TV de la parada militară de 1 Decembrie

Ce nu s-a văzut la TV de la parada militară de 1 Decembrie

Ce au făcut politicienii în timpul paradei de 1 Decembrie, cine a fost prezent şi cine nu, şi ce nu au văzut românii de Ziua Naţională, puteţi afla din clipul video de mai jos.

Ce nu s-a văzut la TV de la parada militară de 1 Decembrie
Sursa foto: facebook.com/Fortele Aeriene Romane
de Georgiana Adam    |    01 Dec 2022   •   13:14

Aniversăm pe 1 decembrie 2022 împlinirea a 104 ani de la Marea Unire. Românii de pretutindeni sunt în sărbătoare, iar Antena 3 CNN a transmis cele mai importante manifestări de Ziua Naţională. 

În urmă cu 104 ani, în 1918, la Alba Iulia a avut loc Marea Adunare Națională, care a votat unirea Transilvaniei cu România și a dus la formarea României Mari.

Joi, în jurul prânzului, parada militară s-a încheiat la Bucureşti, pe o vreme ploioasă şi rece. În ciuda vremii urâte, au fost prezenţi peste 35.000 de persoane la parada de la 1 Decembrie.

Citeşte şi: Liderii politici care nu au fost invitaţi de Klaus Iohannis la ceremoniile de 1 Decembrie

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

La parada militară de 1 Decembrie din acest an a fost prezent şi ministrul de Interne, Lucian Bode, chiar dacă nu a putut fi observat de mulţi dintre noi.

El s-a aflat chiar în tribuna oficială şi a preferat să vină la Arcul de Triumf printre oamenii care deja se aflau acolo, şi nu cu ceilalţi politicieni.

În timpul paradei de Ziua naţională, unui militar care participa la manifestările dedicate zilei de 1 Decembrie de la Vaslui i s-a făcut rău în timpul oficierii slujbei religioase. 

A fost nevoie de intervenţia cadrelor medicale de la ambulanţă care l-au evaluat la faţa locului pe militar.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close