Antena 3 CNN Actualitate Ce va face Klaus Iohannis în noaptea de Înviere: Vom fi doar noi doi. Ne cade greu!

Ce va face Klaus Iohannis în noaptea de Înviere: Vom fi doar noi doi. Ne cade greu!

Klaus Iohannis a dezvăluit ce va face în noaptea de Înviere. Președintele va sta acasă cu soția sa și vor urmări liturghia la televizor.

Ce va face Klaus Iohannis în noaptea de Înviere: Vom fi doar noi doi. Ne cade greu!
08 Apr 2020   •   13:43

'Eu personal voi sărbători Învierea Domnului acum duminică. Pot să vă spun ce voi face. Voi sta acasă cu soția mea Carmen! Vom fi numai noi doi! Nu vom merge la biserică. Nu vom merge să luăm lumină! Nu vom invita și nu vom merge la masă! Vom sta acasă și vom urmări liturghia la televizor! Vom aprinde o lumânare în casă și ne vom ruga. Asta aștept să faceți cu toții!

'Este greu! Ne cade greu! De obicei, ne întâlnim cu familia, cu prietenii, ieșim afară! De data aceasta, nu se poate! Este foarte important să respectăm și acum de Sfintele Sărbători regulile impuse de autorități!' a spus Iohannis.

'Dacă scăpăm acum din mână această epidemie, vă spun că va putea să fie foarte grav, pentru multă lume! Vă rog să respectați în continuare indicațiile autorităților pentru ca după aceea să ajungem, cât reușim de repede, în faza în care și la noi se poate discuta despre măsuri de relaxare! Vă doresc multă sănătate!' a concluzionat președintele Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: inviere Klaus Iohannis
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close