Antena 3 CNN Actualitate Cel mai promiţător brand românesc este o companie din Sebeş, cu o tradiţie de peste 85 de ani

Cel mai promiţător brand românesc este o companie din Sebeş, cu o tradiţie de peste 85 de ani

Cel mai promiţător brand românesc este o companie din Sebeş, cu o tradiţie de peste 85 de ani
Sursa foto: Foto: Antena 3
de S.T.    |    28 Feb 2012   •   19:40

Cel mai promiţător brand românesc este o companie din Sebeş, care are o tradiţie de peste 85 de ani. Fabrica din Alba a primit ca premiu un program integral de rebranding ce va dezvolta compania şi o va duce la rangul de brand internaţional.

Cel Mai Promiţător Brand Românesc este un program născut pentru susţinerea brandurilor româneşti, din convingerea că şi la noi se pot dezvolta nume internaţionale, care să aducă un surplus de imagine ţării. Seed Consultants, companie parte a Intact Media Group, este iniţiatoarea acestui eveniment prin care sunt sprijinite valorile româneşti.

Brandingul nu înseamnă doar recunoaşterea numelui, ci înseamnă recunoaşterea muncii şi a tot ce înseamnă istoria unei firme.

Din juriul evenimentului au făcut parte Emma Beckman, Niels Schnecker, Alessandra Stoicescu şi Dochiţa Zenoveiov. Cei prezenţi la eveniment, s-au putut bucura de povestea brandingului Radio ZU, prezentată de Mihai Morar  şi au putut lua parte la o lecţie de business, susţiută de Niels Schnacker.

Brandurile româneşti merită o şansă şi că numai aşa vom putea creşte şi bunăstarea noastră se va duce acolo unde vrem noi. Consumaţi produse româneşti pentru că investiţi în şansa României.



×
Subiecte în articol: Sebes traditie
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close