Antena 3 CNN Actualitate Celebra Laura Bretan va oferi bucureştenilor un concert de excepţie, la Sala Palatului

Celebra Laura Bretan va oferi bucureştenilor un concert de excepţie, la Sala Palatului

Celebra Laura Bretan va oferi bucureştenilor un concert de excepţie, la Sala Palatului
Sursa foto: Foto: Captură Antena 3
15 Noi 2019   •   10:34

Celebra Laura Bretan va oferi bucureştenilor un concert de excepţie, la Sala Palatului! Artista care a concertat alături de Michaell Bolton şi Toto Cutugno a uimit lumea cu performanţele ei vocale.

Recitalurile ei din Londra, Paris, Madrid, Bruxelles sau Tokyo au consacrat-o ca stea a muzicii contemporane în faţa criticilor de specialitate.

La Bucureşti, pe 5 decembrie, alături de ea vor urca pe scenă Olivier Kaye, câştigatorul locului 1 la Cerbul de Aur din 2018 şi Eden Loren, unul dintre starurile prestigiosului festival San Remo.

Un tânăr dirijor a avut un mesaj emoționat pentru frumoasa Laura Bretan:

”De câteva zile mă stăduiesc să îți trimit acest mesaj, prin care să îți spun, cât de mult mă bucur că vom fi din nou împreună pe data de 5 decembrie, la Sala Palatului. Iată, acum am găsit un cadru care poate să sublinieze frumusețea sufletului tău și a felului în care tu faci muzică. Te vom acompania, alături de Orchestra Metropolitană București și corul acustic, muzicienii mei favoriți”, a spus Daniel Jinga, maestru de cor al Operei Naționale din București și dirjor principal al Filarmonicii Muntenia din Târgoviște.

×
Subiecte în articol: artista concert Sala Palatului laura bretan
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close