Antena 3 CNN Actualitate CFR Călători anunță trenuri directe din țară spre litoral, în minivacanța de Paște

CFR Călători anunță trenuri directe din țară spre litoral, în minivacanța de Paște

CFR Călători va introduce trenuri directe din țară spre litoral în minivacanța de Paște și 1 Mai.

CFR Călători anunță trenuri directe din țară spre litoral, în minivacanța de Paște
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    19 Apr 2021   •   15:48

Mai mult decât atât, compania anunță că trenurile care vor merge spre unele dintre cele mai solicitate destinații, vor avea vagoane suplimentare. 

Astfel, în perioada 30 aprilie - 4 mai, CFR Călători va asigura, în plus față de trenurile existente în programele de circulație, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi / Suceava, Timişoara Nord, Arad, Craiova, Baia Mare, Cluj Napoca, Brașov spre Constanţa și stațiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia, a precizat compania, potrivit Mediafax.

Mai mult decât atât, pe rutele spre cele mai solicitate și căutate destinații turistice, trenurile vor avea vagoane suplimentare de tip cușetă, de dormit și vagoane clasă. Totodată, trenul ce face legătura Iași - Suceava - Mangalia avea în compunerea sa vagoane cușetă.

CFR Călători îi sfătuiește pe pasageri să își planifice din timp călătoria.

Mai mult decât atât, CFR Călători le recomandă pasagerilor să folosească toate trenurile puse la dispoziție și să îşi procure din timp biletele, care pot fi cumpărate cu anticipat online, de la automatele de vânzare bilete din gări sau direct de la casele de bilete din gări și distribuitorii autorizați.

×
Subiecte în articol: CFR minivacanta Paște 2021
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close