Antena 3 CNN Actualitate Surpriză totală! Cine este și cum arată fostul soț al Laurei Codruța Kovesi. Are un job absolut surprinzător!

Surpriză totală! Cine este și cum arată fostul soț al Laurei Codruța Kovesi. Are un job absolut surprinzător!

Toată lumea o știe pe Laura Codruța Kovesi, noul procuror-șef al Parchetului European. Înainte de această funcție, Laura Codruța Koveși a fost timp de 5 ani procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA)

Surpriză totală! Cine este și cum arată fostul soț al Laurei Codruța Kovesi. Are un job absolut surprinzător!
Sursa foto: Antena3
de Gabriel Dano    |    17 Iul 2020   •   21:05

Înainte de această funcție, Kövesi a fost procuror la Sibiu și procuror general al României. La data numirii, în 2006, Kövesi a fost prima femeie și cel mai tânăr procuror general din istoria României. Ea este, de asemenea, după decembrie 1989, singurul procuror general care și-a dus mandatul până la capăt.

Dacă profesional, viața sa a decurs foarte bine, nu același lucru se poate spune despre viața personală. Laura Kövesi a divorțat în anul 2007, dar a păstrat numele de familie al fostului său soț, Eduard.

Cu ce se ocupa fostul soț al Laurei Codruța Kovesi

Bebe, asa cum mai este cunoscut Eduard Kovesi, nu a avut prea mult noroc în dragoste, dar nici în afaceri. Afacerile sale din Sibiu nu au fost prea profitabile.

Laura Codruța si Eduard Kovesi s-au castorit in anul 2002. Au divortat in anul 2007, dupa doar cinci ani de mariaj. Codruta a ales sa pastreze totusi numele fostului sot. La momentul divortului, cancan.ro afirma ca divortul ar fi fost cauzat de numirea Laurei Codruța Kovesi ca Procuror General, scrie playtech.ro.

De ce au divorțat Eduard și Laura Codruța Kovesi

Pentru noua functie, Codruta a fost nevoita sa se mute la Bucuresti, așa că sotul ei a ramas la Sibiu, ceea ce a dus la începutul rupturii mariajului și după ceva timp și divorțul.

Eduard „Bebe” Kovesi s-a lansat in afaceri inca din anul 1991, cu firma Led Communication. Aceasta companie era, de fapt, o firma de internet si televiziune prin cablu.

Potrivit sursei citate, Eduard Kovesi a încheiat contracte profitabile și cu SRI, dar după un timp toate companiile in care a fost implicat ca asociat au ajuns la faliment.

Subiecte în articol: Laura Codruţa Kovesi Eduard Kovesi
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close