Antena 3 CNN Actualitate Anunțul centrului Infotrafic despre cum se circulă pe drumurile naționale, de 1 decembrie 2023

Anunțul centrului Infotrafic despre cum se circulă pe drumurile naționale, de 1 decembrie 2023

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează cum se circulă pe drumurile naționale de 1 decembrie.

Anunțul centrului Infotrafic despre cum se circulă pe drumurile naționale, de 1 decembrie 2023
Sursa foto: Hepta
de Roxana Mihăiescu    |    01 Dec 2023   •   10:53

În prima parte a zilei, nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare a condițiilor meteo nefavorabile.   

În schimb, în zona montană a județului Maramureș (în Pasul Gutâi și Pasul Prislop) sunt așteptate precipitații sub formă de ninsoare, însă nu sunt impuse restricții de trafic. 

Însă, sunt semnalate precipitații sub formă de ploaie, carosabilul fiind umed, pe mai multe drumuri din județele Bistrița-Năsăud, Hunedoara, Maramureș și Mehedinți, fără a fi probleme de vizibilitate.

Pe autostrăzile A1 Sibiu-Deva și A10 Sebeș-Turda plouă, se circulă în condițiile unui carosabil umed, însă vizibilitatea este bună.

Citește și: Ziua Naţională a României, 1 Decembrie | Parada militară se vede la Antena 3 CNN

Poliția Română le recomandă șoferilor să circule cu atenție și să aibă grijă la viteza cu care conduc.

“Recomandăm conducătorilor auto să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între autovehicule, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului“, transmite Poliția Română, notează Ziare.com.

×
Subiecte în articol: restrictii circulatie 1 decembrie 2023
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close