Antena 3 CNN Actualitate Claudia şi-a regăsit familia de Paşte, după 24 de ani de când a fost adoptată în Malta

Claudia şi-a regăsit familia de Paşte, după 24 de ani de când a fost adoptată în Malta

Claudia Elena Cioboată, o tânără în vârstă de 33 de ani, născută în Cisnădie şi adoptată de o familie din Malta, şi-a regăsit familia de Paşte, după 24 de ani în care nu a ştiut nimic despre părinţi sau fraţi.

Claudia şi-a regăsit familia de Paşte, după 24 de ani de când a fost adoptată în Malta
Sursa foto: Facebook / The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României
de Alin Tarnovschi    |    05 Mai 2021   •   14:56

Adoptată la vârsta de nouă ani, respectiv în anul 1997, de o familie din Malta, Claudia a apelat la o pagină de Facebook pentru a-şi găsi familia din România.

Astfel, tânăra a cerut ajutorul administratorilor paginii The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României.

"Numele meu romanesc a fost CIOBOATA CLAUDIA ELENA, m-am născut pe data de 28.06.1988 in CISNĂDIE, judeţul SIBIU. Am fost adoptată de o familie iubitoare din MALTA în luna februarie 1997.

Tot ce știu este faptul ca mama mea biologică se numea ELEONORA CIOBOATA, născută în DRAGOMIREŞTI, dar a locuit în CISNĂDIE. Mi-ar plăcea să-mi cunosc şi sora, numită CIOBOATA NASTASIA, care a fost plasată în alt orfelinat.

VĂ ROG din suflet să DISTRIBUIȚI anunțul meu. Orice informație mă poate ajuta. VA MULȚUMESC!", a fost mesajul transmis de Claudia pe 1 mai.

Astfel, cu ajutorul oamenilor care au distribuit fotografiile, Claudia a reuşit să îşi regăsească familia, chiar de Paşte, după 24 de ani de când a fost adoptată.

FAMILIA GĂSITĂ #familyFOUNDandREUNITED Numele meu romanesc a fost CIOBOATA CLAUDIA ELENA, m-am născut pe data de...

Publicată de The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României pe Sâmbătă, 1 mai 2021

×
Subiecte în articol: Malta cisnadie
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close