Antena 3 CNN Actualitate Forţele ascunse în spatele dramei de la Colectiv

Forţele ascunse în spatele dramei de la Colectiv

Forţele ascunse în spatele dramei de la Colectiv
Sursa foto: Foto: VideoNews
09 Ian 2016   •   19:24

Incendiul de la Colectiv a fost catalogat ca cea mai mare tragedie a României de la Revoluţie încoace. Şi sfârşitul anului 2015 a adus în prim plan o convorbire a unui oficial STS cu un parlamentar român, în care lasă de înţeles că incendiul de la Colectiv a fost pus şi nu a fost un accident. 

 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia "Adevăruri ascunse", realizată de Dana Grecu, sâmbătă, la Antena 3, alături de bioenergoterapeutul Lidia Fecioru şi numerologul Mihai Voropchievici. 
 
Lidia Fecioru a opinat că varianta în care focul a fost pus nu trebuie exclusă din start. 
 
"Informaţiile nu vor apărea. Părerea mea este că a fost vorba de o neglijenţă crasă, pentru că la noi totul merge întotdeauna pe logica "lasă că merge şi aşa". Am văzut poza aceea unde toţi dansează, focul arde şi nimeni nu se panichează. Focul porneşte de pe un stâlp. Stau să mă gândesc, ei, când a început să ardă acolo, în atâta lume care era acolo, nu a văzut nimeni? Focul s-a aprins la stâlp, a fost pus la stâlp intenţionat? Nu este exclusă varianta asta. Eu cred că aici voi avea dreptate, dar eu cred că nu s-a vrut, de fapt, căderea Guvernului prin toată chestia asta. S-a folosit acest subiect pentru a răsturna un Guvern, că s-a folosit această putere, totuşi. Au fost oameni înrăiţi, împotriva oricui şi puterea s-a folosit de acest subiect. Stâlpul ăla nu avea cum să ia foc. Mai ales că acolo au mai fost spectacole cu foc. Este o teorie."
 
În plus, numerologul Mihai Voropchievici a explicat că există foarte multe Adevăruri ascunse care vor ieşi la iveală în anul 2016 şi că există în continuare adevăruri care sunt ţinute ascuns.
 
"Anul acesta vor ieşi la iveală nişte Adevăruri ascunse. Am spus atunci că într-un an universal 9 se vor întoarce nişte evenimente, cu informaţii uluitoare. Am scris materialul, e prezent, nu am spus cu răutate. Am vorbit despre trendul anului. Aceste tragedii au apărut în locuri în care oamenii se relaxau. Aceste evenimente nu trebuiau să se întâmple când oamenii erau relaxaţi. Aici par să fie lucruri organizate, pregătite exact ca să distrugă o armonie. Şi tot exodul acesta de anul trecut a fost, cred eu, pregătit de cineva. Sunt conflicte, au fost conflicte. Dar nu ştiu cum a apărut, peste noapte, un exod extraordinar de mare. Şi toate acele formaţiuni, cum este Statul Islamic, organizat, pregătit de alţii. La fel a fost şi cu al-Qaeda, când nu a mai avut nimeni nevoie de el, a dispărut din atenţie. În spatele unor adevăruri ascunse există nişte adevăruri dirijate. Rămâne întrebarea: cui serveşte moartea acestor tineri?"
 
În schimb, ambii invitaţi au concluzionat că tragedia de la Colectiv a folost unor interese externe. 
 
"Toată Europa este o mare tablă de şah. Şi România primeşte un plic în care i se spune ce trebuie să facă în următoarele şase luni", a explicat Lidia Fecioru. 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close