Antena 3 CNN Actualitate Colega criminalei de la metrou rupe tăcerea: Gestul pe care îl făcea Magdalena Șerban înainte de culcare

Colega criminalei de la metrou rupe tăcerea: Gestul pe care îl făcea Magdalena Șerban înainte de culcare

Colega criminalei de la metrou rupe tăcerea: Gestul pe care îl făcea Magdalena Șerban înainte de culcare
18 Dec 2017   •   11:39

Au ieșit la iveală mai mult detalii despre Magdalena Șerban, femeia în vârstă de 36 de ani care a ucis cu sânge rece o tânără la metrou.

Colega sa de cameră, de la Complexul Integrat de Servicii Sociale pentru Adulți “Sfântul Ioan”, din sectorul 3 al Capitalei, a vorbit despre perioada pe care Magdalena a petrecut-o acolo.

Femeia a fost cazată la etajul 1 al căminului, într-o cameră cu 8 paturi. Cornelia Pavel a stat în aceeași cameră cu Magdalena Șerban. Femeia de 70 de ani spune că aceasta era introvertită. “Era foarte tăcută. Părea mereu supărată” , a spus bătrâna.

Magdalena avea grijă, însă, să-și spună Tatăl Nostru înainte de culcare.

Criminala de la metrou citea rugăciuni destul de des. “Se ruga și ea, ca tot omul”, mai spune Cornelia Pavel. “Mi-am dat seama că a plecat când am văzut că nu mai vine câteva seri la rând și că a venit o altă femeie pe patul ei. Aici, fiecare are problemele lui și e de înțeles că nu era prea vorbăreață. Și eu am necazurile mele”, a spus o altă bătrână ce a stat cu Magdalena Șerban în cameră.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close