Antena 3 CNN Actualitate Comandament de iarnă la Primăria Capitalei. Gabriela Firea cere autorităților mai multă eficiență

Comandament de iarnă la Primăria Capitalei. Gabriela Firea cere autorităților mai multă eficiență

Comandament de iarnă la Primăria Capitalei. Gabriela Firea cere autorităților mai multă eficiență
09 Feb 2017   •   10:45

Primarul Capitalei Gabriela Firea a cerut joi dimineață, într-o ședință de urgență la sediul instituției, tuturor autorităților din subordine să fie mai vigilente și să vină cu măsuri pentru a preîntâmpina probleme precum pana de curent de miercuri seară, din Capitală.

Gabriela Firea a cerut și operatorilor să deszăpezească nu numai arterele principale, dar și arterele secundare, în condoțiile în care au avut loc deja câteva accidentări și urmează cinci zile de ger.

"Se observă o reacție mult mai dinamică a operatorilor de salubritate din sectoare. V-am rugat ieri foarte mult, să vă dimensionați operatorii, ca să interveniți și pe arterele principale și pe cele secundare. Am primit sesizări de la cetățeni că, într-adevăr, pe arterele principale se circulă, dar orașul nu este doar pentru mașini. Rog operatorii să ia foarte în serios această problemă și să curețe și arterele secundare. Deja au avut loc câteva accidentări. Va mai ninge până la ora 15:00 și urmează mai multe zile de ger."

Gabriela Firea a lansat și un avertisment conducerii ENEL.

"Am avut aseară o avarie foarte serioasă la ENEL, care a fost remediată, dar aș vrea să văd care au fost măsurile luate pentru a preîntâmpina astfel de situații. Nu mai funcționau nici semafoarele, oamenii s-au speriat. Norocul a fost că s-a remediat repede."

În plus, Gabriela Firea a cerut și curățarea pistelor de bicicliști.

"Vă rog să curățați și pistele de bicicliști, trebuie să fie eliberate, mai sunt oameni care vor să folosească aceste piste de biciclete."

 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close