Antena 3 CNN Actualitate Conferinţa "Vizionarii" la Sala Palatului, pe 10 februarie 2024 | Interviu cu audiență de 17 ani!

Conferinţa "Vizionarii" la Sala Palatului, pe 10 februarie 2024 | Interviu cu audiență de 17 ani!

Conferința ”Vizionarii” va avea loc la Sala Palatului, pe data de 10 februarie 2024. La conferința moderată de colega noastră, Florentina Fântânaru, vor participa prof. dr. Constantin Dulcan, dr. Cristian Andrei, prof. dr. Irinel Popescu, prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea și părintele Constantin Necula.

Conferinţa "Vizionarii" la Sala Palatului, pe 10 februarie 2024 | Interviu cu audiență de 17 ani!
de Redacția Antena 3 CNN    |    09 Ian 2024   •   14:07

Cine sunt Vizionarii? Sunt luptători curajoși pentru ceea ce cred și pentru modul în care văd lumea și pe ei înșiși.

Vizionarii modelează calea de mijloc. Sunt plini de dragoste și apreciere și nu le este frică să împărtășească asta deschis la serviciu, acasă și în comunitățile lor.

Limbajul lor e iubitor, acceptabil și sunt incluzivi, nu dezbina și își împărtășesc gândurile și convingerile despre iubire, acceptare și egalitate în poveștile lor. Iubirea și acceptarea se află la baza a ceea ce fac. Mulți dintre cei care au făcut o adevărată diferență pozitivă au fost obligați să lupte din greu pentru o schimbare radicală și pentru o cauză mai mare decât ei înșiși. Dar chiar și în lupta lor, ei nu încetează niciodată sa împărtășească în mod deschis dragostea, compasiunea și grija față de umanitate. 

Ei sunt VIZIONARII, cei care ne inspiră să fim mai buni, care experimentează empatia și își exprimă deschis capacitatea de a înțelege istoriile noastre personale și cine suntem cu adevărat și ceea ce simțim, în adâncul sufletului.

Pe 10 februarie cu o zi înainte să împlinească 50 de ani de viață, Florentina Fântânaru vă invită la cel mai important interviu cu audiență! Sala Palatului va fi la dispoziția voastră! Veniți să trăim împreună prima ediție VIZIONARII!

Evenimentul are loc la Sala Palatului, pe data de 10 februarie 2024, ora 16:00.

Biletele pot fi cumpărate de aici: entertix.ro, eventim.ro, iabilet.ro, ticketstore.ro.

×
Parteneri
Poliţist mort în prima zi de Paşte, la Galaţi
x close