Antena 3 CNN Actualitate Conflict cu împuşcături în trafic, între clanul Cămătarilor şi al Sportivilor. Doi suspecţi sunt la poliţie, o victimă a fost operată

Conflict cu împuşcături în trafic, între clanul Cămătarilor şi al Sportivilor. Doi suspecţi sunt la poliţie, o victimă a fost operată

Conflict cu împuşcături în trafic, între clanul Cămătarilor şi al Sportivilor. Doi suspecţi sunt la poliţie, o victimă a fost operată
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    07 Noi 2012   •   16:28
Update 19.35 - Bărbatul împuşcat în trafic din Popeşti-Leordeni a fost operat de urgenţă de medicii de la Spitalul Bagdsar-Arseni din Capitală, care i-au scos un lob pulmonar, printr-o operaţie foarte dificilă, de aproape trei ore, au declarat reprezentanţii unităţii sanitare.

"Pacientul are 30 de ani. I s-a făcut lobectomie, i-a fost scos şi proiectilul. A fost o intervenţie foarte dificilă, în care au trebuit ocolite vase de sânge. Medicii sunt optimişti", a precizat purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Florian Bica, potrivit Mediafax.

Update 17.30
- În conflictul din trafic care a avut loc pe Şoseaua de Centură s-a folosit o armă de gaze, nu una de foc, cu glonţ, dar s-au folosit şi bâte şi cuţite în altercaţie.

Identitatea suspecţilor este deocamdată necunoscută. Persoanele interogate spun că nu au nicio legătură cu acest incident. Poliţia aşteaptă să vadă dacă victima îşi revine, pentru a face declaraţii despre acest caz.

Update 17.14
- Potrivit unor informaţii pe surse, citate de Antena 3, este vorba despre o răfuială între clanul Sportivilor şi clanul Cămătarilor. Aceştia nu s-ar fi urmărit în trafic, ci au plecat de la o sală de sport, unde s-au certat anterior. Clanul Sportivilor este cunoscut pentru că cere taxă de protecţie.

Update17.02
- Bărbatul rănit este acum operat de urgenţă de medicii de la Spitalul Bagdasar-Arseni. Medicii spun că au preluat rănitul dintr-o maşină personală, şi nu din maşina ambulanţei, iar starea victimei este critică.

Suspecţii au fost prinşi, este vorba de doi bărbaţi care sunt duşi la Poliţia Ilfov, pentru a fi audiaţi. Poliţiştii fac acum cercetări la faţa locului.

Din primele informaţii, se pare că este vorba de o şicanare în trafic, între două clanuri, care s-ar fi blocat unul pe altul în trafic.



Circulaţia nu a fost oprită în zona în care a avut loc incidentul.
__________________________________________________

Un bărbat a fost rănit miercuri după-amiază, în judeţul Ilfov, la Popeşti-Leordeni, în urma unui conflict cu împuşcături în trafic produs pe Şoseaua de Centură a Capitalei.

Victima a fost transportată la Spitalul Bagdasar-Arseni din Bucureşti.

Potrivit unor surse medicale, bărbatul rănit a fost împuşcat în torace, informează Mediafax.

Poliţiştii din Ilfov spun că au fost alertaţi în urma unui apel la 112 referitor la un conflict cu împuşcături care a avut loc la Popeşti-Leordeni.














×
Subiecte în articol: impuscaturi clanul sportivilor
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close