Antena 3 CNN Actualitate Constanţa. Doi bărbaţi şi o femeie au fost arestaţi după ce au exploatat mai multe tinere într-un salon de masaj

Constanţa. Doi bărbaţi şi o femeie au fost arestaţi după ce au exploatat mai multe tinere într-un salon de masaj

Constanţa. Doi bărbaţi şi o femeie au fost arestaţi după ce au exploatat mai multe tinere într-un salon de masaj
17 Dec 2013   •   10:39

Doi bărbaţi şi o femeie din Constanţa au fost arestaţi preventiv, pentru proxenetism şi trafic de minori, fiind acuzaţi că au exploatat sexual mai multe tinere într-un salon de masaj erotic. În urma percheziţiilor au fost găsite şi două fete minore, conform MEDIAFAX.
   
Potrivit BCCO Constanţa, cei trei sunt suspectaţi că, începând cu luna ianuarie, ar fi recrutat, cazat şi exploatat sexual, într-un salon de întreţinere corporală şi masaj erotic, mai multe tinere, între care şi minore.
   
Ei racolau clienţi prin postarea de anunţuri cu oferte de masaj, însoţite de numere de telefon şi fotografii ale fetelor, precum şi prin distribuirea de flyere prin intermediul unor taximetrişti din anturajul lor.
   
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Constanţa şi procurorii DIICOT au făcut trei percheziţii la locuinţele membrilor grupării din municipiul Constanţa, dar şi la sediul salonului de masaj erotic.
   
În urma percheziţiilor, în sediul societăţii au fost găsite două tinere, dar şi două fete minore, victime ale grupării infracţionale. Minorele au fost predate Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Constanţa, în vederea reintegrării lor în familii.
   
De asemenea, au fost ridicaţi 350 de lei, 50 de euro, trei laptopuri, 15 telefoane mobile, 33 de cartele telefonice, precum şi contracte de muncă, adeverinţe, acte de identitate, cărţi de vizită, flyere şi agende.
   
Cei trei suspecţi au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism, iar luni au fost prezentaţi Tribunalului Constanţa, care a dispus arestarea preventivă, pentru 29 de zile, a acestora.

×
Subiecte în articol: trafic de minori
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close