Antena 3 CNN Actualitate Constantin Iacov (Pro România) despre Orban şi Ciolacu: “Unicul lor scop este acela de a rămâne în funcții și astfel, ei și familile lor mafiote, să nu ajungă în pușcărie, precum idolul lor, Dragnea”

Constantin Iacov (Pro România) despre Orban şi Ciolacu: “Unicul lor scop este acela de a rămâne în funcții și astfel, ei și familile lor mafiote, să nu ajungă în pușcărie, precum idolul lor, Dragnea”

Constantin Iacov, secretar executiv al nou formatului partid Pro România Social Liberal, a postat joi pe pagina sa de Facebook un mesaj dur la adresa premierului Ludovic Orban şi președintelui Camerei Deputaților Marcel Ciolacu.

Constantin Iacov (Pro România) despre Orban şi Ciolacu: “Unicul lor scop este acela de a rămâne în funcții și astfel, ei și familile lor mafiote, să nu ajungă în pușcărie, precum idolul lor, Dragnea”
de Claudia Popovici    |    14 Oct 2020   •   20:05

"Ce se întâmplă când incompetența întâlnește lașitatea?", este întrebarea cu care Constantin Iacov, Pro România, îşi începe mesajul pe reţeaua de socializare.

"Avem azi, cu frâiele țării în mâini, un partid care guverneaza România, condus de Orban om de casă a unui infractor (Nelu Iordache). Și mai avem un partid de așa-zisă opoziție, condus de un gonac al teroristului Omar Hayssam, pe numele lui Ciolacu Marcel.

Să fie oare o glumă? Ei bine, nu-i. Este o realitate crudă și cruntă în care acești doi indivizi, în duetul lor mirobolant, acompaniați de o suită de lingăi incompetenți, specifică oricărui “șef de CAP", decid cine trăiește și cine are sau nu loc în spital. În mod normal ar fi un atac la siguranța națională. Cei doi prin complicitatea lor si a partidelor pe care inca le conduc "reușesc" sa ne decidă prezentul si viitorul.", spune Constantin Iacov, Pro România.

În cadrul unei emisiuni televizate, Iacov a mai afirmat că am ajuns să avem un număr atât de mare de infectări cu coronavirus deoarece Guvernul Orban s-a încăpățânat să organizeze alegerile locale și a subliniat că scrutinul parlamentar ar trebui amânat, deoarece viețile oamenilor sunt mai importante decât niște alegeri.

Mesajul lui Iacov de pe contul său de Facebook vine în contextul în care autorităţile au scăpat de sub control pandemia de COVID-19

"Mă întreb cum iau decizile?! Dau cu banul, cred... căci altfel nu îmi explic jocul acesta de-a "deschidem-închidem" spitale, teatre, cinematografe, școli, restaurante, etc. Toate acestea sunt dirijate de un Președinte înzestrat cu capacitatea 'de a nu face nimic', lăsând falsa impresie a importanței sale prin declarații pline de oportunism.

Unicul lor scop este acela de a rămâne în funcții/ la butoane și astfel, ei și familile lor mafiote, să nu ajungă în pușcărie, precum idolul lor, Dragnea.

Depinde de tine să îți alegi cine vrei să te conducă după 6 decembrie.", încheie mesajul postat pe reţeaua de socializare Constantin Iacov

 

×
Subiecte în articol: PRO România
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close