Antena 3 CNN Actualitate Un copil de doi ani a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din București

Un copil de doi ani a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din București

Un copil de 2 ani a murit, miercuri, după ce a căzut de la balconul situat la etajul cinci al unui bloc situat în sectorul 6 al Capitalei. Poliția a deschis o anchetă. Copilul a fost găsit inconștient, a fost intubat dar, în ciuda eforturilor medicilor, acesta nu a putut fi salvat, în jurul orei 13 fiind declarat decesul.

Un copil de doi ani a murit, după ce a căzut de la etajul 5 al unui bloc din București
Sursa foto: captura antena3
13 Mai 2020   •   13:24

”Din păcate, intervenția este încheiată și copilul în vârstă de doar 2 ani a fost declarat decedat. Evenimentul s-a petrecut în Bulevardul Timișoara din sectorul 6.

Din informațiile care au fost furnizate copilul a căzut de la etajul 5, de la nivelul balconului.

Au acționat 2 echipaje de SMURD, unul dintre acestea având și medic, și au procedat imediat la intubarea copilului și la manevre pentru resuscitare. Însă copilul nu a putut fi salvat”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt ISU București.

”La data de 13 mai, în jurul orei 11.30, prin apel 112, a fost sesizat faptul că de la un  bloc din sectorul 6 s-a precipitat un minor. La fața locului s-au deplasat echipaje medicale, care au efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire  minorul nu a putut fi salvat. Din primele verificări efectuate de polițiști, a reieșit că minorul de aproximativ de 2  ani s-a precipitat de la etajul 5 al unui bloc. Trupul neînsuflețit a  fost ridicat și  transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cercetările au fost preluate de Biroul Morți Supecte și Ucideri din Culpă din Serviciul Omoruri în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment”, se arată în comunicatul presei.

×
Subiecte în articol: copil cazut
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close