Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu afirmă că trăiește o dezamăgire imensă după ce a fost dat afară de la TV: "Nici măcar un simplu cetățean - m-au clasat mai jos de atât"

Cristian Tudor Popescu afirmă că trăiește o dezamăgire imensă după ce a fost dat afară de la TV: "Nici măcar un simplu cetățean - m-au clasat mai jos de atât"

Cristian Tudor Popescu, concediat de la postul TV la care a lucrat în ultimii ani, mărturisește că viața i s-a schimbat radical. Cei care îl salutau călduros când apărea la televizor, acum abia dacă îi mai răspund la salut.

Cristian Tudor Popescu afirmă că trăiește o dezamăgire imensă după ce a fost dat afară de la TV: "Nici măcar un simplu cetățean - m-au clasat mai jos de atât"
Sursa foto: Agerpres/CRISTIAN NISTOR
de Gabriel Dano    |    15 Iun 2022   •   20:32

"Am regăsit privirile și cuvintele acelea după 32 de ani, cu prilejul dării afară de la Digi24. Cine mi se adresa întrebându-mă respectuos când aș avea timp de o întâlnire, acum îmi spune „mâine, la ce oră să ne vedem”, fără semnul întrebării.

Diverșii șefuți ai locurilor pe unde mă mai duc, au trecut de la „Ce mai faceți, domnule Popescu?” la un „Bună ziua” uscat. Inși care, să zicem, că mi-au fost prieteni, n-au stricat nici măcar un telefon pe mine. Unul, cu care n-am mai vorbit de vreo 10 ani, mi-a dat un sms cum că să facem o emisiune împreună. Dacă nu ești la televizor, nu prea mai ești folositor.

Nici măcar un om obișnuit, un simplu cetățean nu mă mai consideră, m-au clasat mai jos de atât… A, uitam, de la Adevărul n-am fost dat afară în `90, e o altă poveste de ce, o să v-o spun altădată. Oare, ce credeți că a făcut atunci, în fața acestei lovituri de teatru, nea Petre Popa?", a scris gazetarul pe Facebook.

Cristian Tudor Popescu a anunțat, recent, că a fost concediat de la postul TV la care lucra.

Ar fi trebuit să mă despart de mult de Digi 24. Am mai rămas din respect față de telespectatorii emisiunii Cap Limpede și de partenerul meu de dialog, domnul Claudiu Pândaru. Acum, sunt dezlegat.

Nu există vreo televiziune de știri la care să iau în considerare a mă "transfera”. Poate că ne vom revedea pe Youtube, mă voi gândi. Deocamdată, iau o pauză video.

Dar, ne putem întâlni în continuare în scris, (...) nu plec în concediu", a scris gazetarul Cristian Tudor Popescu, marţi, pe pagina sa de Facebook.

 

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close