Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, previziune sumbră pentru SUA

Cristian Tudor Popescu, previziune sumbră pentru SUA

Cristian Tudor Popescu a comentat miercuri seara situația din SUA unde susținătorii lui Donald Trump au pătruns cu forța în sediul Congresului și au întrerupt validarea rezultatului scrutinului prezidenţial.

Cristian Tudor Popescu, previziune sumbră pentru SUA
Sursa foto: Hepta
de Gabriel Dano    |    07 Ian 2021   •   00:02

„Acesta este terorism la nivel de stat condus şi iniţat de către preşedintele Statelor Unite care le-a cerut suporterilor. Este cea mai gravă lovitură la adresa statului american de la războiul civil încoace. Donald Trump este cel care a declanșat asta”, a declarat Cristian Tudor Popescu, la Digi 24.

Gazetarul a afirmat că, prin acțiunile lor, protestatarii vor să instaureze în Statele Unite o dictatură similară cu cea din Coreea de Nord.

„Ce vor acești oameni? Să presupunem că ar izbândi. Ce înseamnă izbânda lor? Înseamnă instaurarea dictaturii în America, transformarea Americii într-o Coree de Nord, cu familia lui Donald Trump ereditari, el pe viață și urmașii lui. Ce altceva să vrei când vii și răstorni rezultatul alegerilor democratice certificate de toate instituțiile statului american?

Acești oameni vor să răstoarne statul american democratic și să îl înlocuiască cu o dictatură ca în Coreea de nord, ca în unele țări africane. Nici măcar Vladimir Putin sau Xi Jinping nu au fost puși în pozițiile respective prin lovitură de stat, prin năvălirea acestor teroriști în sediile parlamentelor din Rusia și China”, a spus Cristian Tudor Popescu.

O femeie se află în stare critică după ce a fost împuşcată în piept în perimetrul Capitoliului din capitala SUA, Washington, a transmis miercuri seara postul CNN, printr-un corespondent special aflat la fața locului.

Mai multe agenții de știri din SUA au relatat că cel puţin o persoană a fost rănită de glonţ în asaltul susţinătorilor preşedintelui în exerciţiu Donald Trump asupra Congresului SUA, după cum au confirmat surse ale serviciilor de urgenţă pentru canalul local din District of Columbia al postului Fox.

Numeroşi simpatizanţi ai preşedintelui în funcţie al SUA, Donald Trump, au pătruns cu forţa în Camera Reprezentanţilor şi în Senatul SUA, astfel că procedura de validare a rezultatului scrutinului prezidenţial a fost întreruptă, afirmă surse citate de CNN.

Membrii Congresului SUA sunt în siguranţă, au declarat surse din cadrul Poliţiei Capitoliului.

Sesiunea pentru validarea rezultatului scrutinului prezidenţial a fost întreruptă din cauza violenţelor.

 

 

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close