Antena 3 CNN Actualitate CTP afirmă că a descoperit de ce pierdut Simona Halep meciul care o califica în finala Wimbledon

CTP afirmă că a descoperit de ce pierdut Simona Halep meciul care o califica în finala Wimbledon

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului de la Wimbledon. Cea de a doua semifinală a Grand Slam-ului de la Wimbledon dintre Simona Halep și Elena Rybakina s-a încheiat cu victoria sportivei din Kazahstan, cu 6-3, 6-3, aceasta calificându-se în finala competiției.

CTP afirmă că a descoperit de ce pierdut Simona Halep meciul care o califica în finala Wimbledon
Sursa foto: Facebook
de Gabriel Dano    |    07 Iul 2022   •   22:18

Simona Halep și-a pierdut primul serviciu, care s-a dovedit a fi decisiv în economia primului set, românca nereușind să recupereze break-ul avans luat de Rybakina, care a închis cu 6-3, fără ca fosta campioană la Wimbledon să aibă măcar o șansă de a reveni în joc.

Cristian Tudor Popescu a analizat meciul sportivei și a spus, într-o postare pe Facebook, că „Simona s-a autohipnotizat în fața Rybakinei”.

„După ce le-a hipnotizat pe Badosa și Anisimova, făcându-le să se bată singure, ce să spun acum decât că Simona s-a autohipnotizat în fața Rybakinei! A servit cu o frică și nesiguranță greu de privit – cu 9 duble greșeli și procentaje jalnice pe primul și al doilea, n-ai cum să câștigi, mai ales când de dincolo vin serviciile dureros de tari și precise ale ruso-kazahei”, a scris Cristian Tudor Popescu, pe pagina sa de Facebook.

„Simona a revenit cu acest Wimbledon în tenisul de vârf, după o lungă absență, și să-i dorim să nu mai plece de acolo!”, a subliniat totuși gazetarul.

×
Subiecte în articol: Cristian Tudor Popescu
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close