Antena 3 CNN Actualitate Cultură Jay Leno, despre noua emisiune: Muncim mai mult decât la ?The Tonight Show?

Jay Leno, despre noua emisiune: Muncim mai mult decât la ?The Tonight Show?

Jay Leno, despre noua emisiune: Muncim mai mult decât la ?The Tonight Show?
Sursa foto: Jay Leno
21 Aug 2009   •   14:11

După 17 ani în care a distrat milioane de americani cu emisiuniea ?The Tonight Show?, Jay Leno se află la începutul unui nou proiect. Potrivit Reuters, noua emisiune îi ocupă mult mai mult timp. Leno aşteaptă cu nerăbdare difuzarea primei ediţii.
?Trebuie să muncim mult mai mult la noua emisiunea. Trebuie să acoperim un spaţiu mai mare. Realizăm trei show-uri de comedie în fiecare seară. La ?The Tonight Show? aveam doi invitaţi şi o formaţie. Acum va fi ceva mai mult de lucru", a povestit Leno.
Realizatorul în vârstă de 59 de ani a mai declarat că "The Jay Leno Show" are mai multe momente de comedie. Fiecare emisiune va fi deschisă cu un monolog comic de circa 8-12 minute, la care lucrează 5-6 ore pe zi. Noua emisiune va avea un singur invitat pe seară, iar un grup de actori de comedie va prezenta cele mai importante ştiri ale zilei.
La începutul lunii mai, Jay Leno a anunţat că nu va mai prezenta emisiunea ?The Tonight show?. De la 1 iunie, Conan O'Brian a preluat funcţia de prezentator al emisiunii "The Tonight Show".


Jay Leno, pe vremea când prezenta "The Tonight Show"


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jay Leno
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close