Antena 3 CNN Actualitate Cultură Jay Leno glumeşte pe seama scandalului sexual în care este implicat David Letterman (VIDEO)

Jay Leno glumeşte pe seama scandalului sexual în care este implicat David Letterman (VIDEO)

Jay Leno glumeşte pe seama scandalului sexual în care este implicat David Letterman (VIDEO)
Sursa foto: Jay Leno
06 Oct 2009   •   18:55

Prezentatorul Jay Leno a glumit pe seama colegului său de breaslă, David Letterman, implicat într-un scandal sexual. Leno, care a renunţat la emisiunea "The Tonight Show" pentru "The Jay Leno Show", s-a amuzat pe seama situaţiei în care se află rivalul său.

"Dacă aţi venit aici pentru o partidă de sex cu gazda emisiunii, aţi greşit studioul. Mai întâi Conan O'Brien se loveşte la cap, iar acum cineva a încercat să-l şantajeze pe Letterman??.

?Sunt mândru să pot spune că nu am avut relaţii sexuale cu nici una dintre colegele mele", a spus Jay Leno, făcând aluzie la situaţia colegului său de breaslă.



Celebrul prezentator american, David Letterman, a recunoscut în direct că a avut relaţii cu mai multe angajate. Asta după ce a fost şantajat de un necunsocut care i-a cerut 2 milioane de dolari pentru a muşamaliza totul. Prezentatorul a mers la poliţie, iar şantajistul a fost arestat.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jay Leno scandal prezentator
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close