Antena 3 Actualitate Cultură Regizorul Alexander Hausvater, despre premiera spectacolului ”Barbă Albastră”: E o creație, nu e alt model!

Regizorul Alexander Hausvater, despre premiera spectacolului ”Barbă Albastră”: E o creație, nu e alt model!

19 Ian 2020   •   14:58
Regizorul Alexander Hausvater, despre premiera spectacolului ”Barbă Albastră”: E o creație, nu e alt model!

Regizorul Alexander Hausvater a fost invitatul Mihaelei Bîrzilă, la emisiunea News Magazine de la Antena 3, unde a vorbit despre spectacolul fascinant Barbă Albastră, a cărui premieră va avea loc duminică seară, la ora 19:30, la Teatrul Stela Popescu din București.

”Mi se pare importantă tema acestui spectacol. E o necesitate ca fiecare om să aibă un proces de cunoștință morală. De obicei suntem judecați de autoritati. Problema noastra reală e ca nu ne judecăm și nu stim cum să comunicăm, cum să relaționăm unul cu altul, dar mai important, cum să ne iubim”, a spus regizorul Hausvater. 

”E o trupă nouă a teatrului, compusă din actori, dansatori și colaboratori, dar e o creație. Nu e alt model”, a mai spus regizorul.

”Reactia cu publicul este foarte importantă. Publicul trebuie să intre in climatul spectacolului, trebuie să se detașeze de tot ce a văzut înainte. E un spectacol care va trebui văzut de doua ori sau de trei ori. Experienta devine totală daca oamenii se întorc la roman sau daca oamenii raspund la intrebari ei înșiși. E un spectacol bazat pe dialog”, a mai spus acesta, la Antena 3.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close