Antena 3 CNN Actualitate Cultură Toyota îşi retrage reclamele de la postul ABC, după "mediatizarea excesivă" a problemelor companiei

Toyota îşi retrage reclamele de la postul ABC, după "mediatizarea excesivă" a problemelor companiei

Toyota îşi retrage reclamele de la postul ABC, după "mediatizarea excesivă" a problemelor companiei
Sursa foto: ABC logo
09 Feb 2010   •   10:32

Toyota şi-a retras toate reclamele de la canalul de televiziune ABC, pe motiv că nu a gestionat corespunzător ştirile referitoare la problemele tehnice cu care s-au confruntat maşinile companiei.

Oficialii agenţiei publicitare care reprezintă compania Toyota au restras reclamele din cauza ?numărului excesiv de materiale? despre problemele Toyota prezentate de postul de televiziune. Reclamele au fost transferate la canalele de televiziune concurente, arată ABC News.

Măsura companiei Toyota reprezintă ?o pedeapsă? pentru numărul mare de materiale referitoare la problemele tehnice ale companiei prezentate de ABC, a declarat unul dintre directorii postului de televiziune.

ABC a început să prezinte materiale referitoare la problemele tehnice ale maşinilor Toyota încă din luna noiembrie a anului trecut. Problemele cu pedala de acceleraţie ale modelelor Toyota au dus la rechemarea în service a milioane de maşini în toată lumea şi la pierderi estimate la peste un miliard de dolari.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Toyota reclama post de televiziune
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close