Antena 3 CNN Actualitate Cum i-a păcălit Mircea Băsescu pe membrii familiei Anghel: "Traian nu poate să apară. Că e amestecul PREŞEDINTELUI în problema justiţiei"

Cum i-a păcălit Mircea Băsescu pe membrii familiei Anghel: "Traian nu poate să apară. Că e amestecul PREŞEDINTELUI în problema justiţiei"

Cum i-a păcălit Mircea Băsescu pe membrii familiei Anghel: "Traian nu poate să apară. Că e amestecul PREŞEDINTELUI în problema justiţiei"
de O.P.    |    19 Iun 2014   •   06:07

După prima condamnare a lui Bercea Mondial, Mircea Băsescu i-a făcut să creadă pe membrii familiei Anghel că acesta va fi scăpat de puşcărie în momentul în care dosarul va ajunge la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Vezi aici TOATE conversaţiile dintre Florin Anghel şi fratele preşedintelui, Mircea Băsescu

În discuţiile pe care fratele preşedintelui le-a avut cu fiul lui Bercea, acesta i-ar fi spus că Traian Băsescu va discuta direct cu Livia Stanciu, preşedinte la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru a-l scăpa pe Bercea.

Iată discuţia dintre Mircea Băsescu şi fiul lui Bercea Mondial

MIRCEA BĂSESCU: Recursul unde se judecă?

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Fiţi atenţi cum e acuma...la Slatina , la Tribunal s-a încheiat dosaru', n-o să mai ajungă acolo. Acum, recursul se va face de la Curtea de Apel Craiova la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. 
Şi acuma, Curtea de Apel e pe post de tribunal. Nu mai e pe post de Curte.

MIRCEA BĂSESCU: Aha.

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial:
Şi recursul îl va avea la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

MIRCEA BĂSESCU: Direct la Înalta Curte?

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Da. Prelungire şi cutare.  Dacă nu....Du-te mâncaţi-aş şi dă-i drumul acum.

MIRCEA BĂSESCU: Nu , acuma nu poate să-i dea drumul!

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: De ce?

MIRCEA BĂSESCU: Lasă-l să facă recursul....eu asta vreau.... să nu mai...

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial:Mă nene, păi ce recurs? Păi poţi să-l dai afară şi acum...

MIRCEA BĂSESCU: Da ?

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Păi fii atent...poţi să-l dai afară o dată la menţinere, să nu-i mai prelungească, că e nevinovat şi o dată...să-i pui cerere de înlocuire..să nu părăsească localitatea....merge şi de asta.

MIRCEA BĂSESCU: merge?

FLORIN ANGHEL, fiul lui Bercea Mondial: Merge.
Dar dacă o pui, mâncaţi-aş, n-o mai pune că mai sperii, că vedem ce facem. Pune-o la ţanc! N-o mai pune mânca-ţi-aş (BIIIP)...că moare omul ăla acolo. Că şi mie mi-a dat tot 7 ani jumate.

Eu aş spune cu putere şi cu...să te duci mânca-ţi-aş (BIPPPP)....să te duci mata la Traian (n.r. TRAIAN BĂSESCU), să vorbeşti cu el să nu mai ….să se ducă direct, să-l ia de acolo....

MIRCEA BĂSESCU: Băi, tu de ce nu înţelegi că preşedintele nu se poate....tu nu vezi, toţi ăştia  pe la toate televiziunile se uită numai după c...(BIP) lui, la nu ştiu ce. El nu poate să apară că e amestecul preşedintelui în problemele justiţiei.


×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close