Antena 3 CNN Actualitate Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

Cum va fi vremea în noaptea de Înviere

Cum va fi vremea în noaptea de Înviere
28 Apr 2016   •   16:35

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru sfârşitul acestei săptămâni, iar vremea va fi caldă, însă istabilă. Mai mult de atât, şi în noaptea de Înviere şi în prima zi de Paşte se vor înregistra ploi în majoritatea regiunilor țării, scrie Agerpres.

În zonele de munte, pe parcursul zilei de sâmbătă, înnorările se vor accentua, cu caracter local va ploua, iar cantitățile de apă izolat vor fi mai însemnate îndeosebi în zona Carpaților Orientali, unde se vor întregistra până la 15…20 l/mp, în timp ce în cursul nopții cerul va fi variabil la parţial noros și doar în primele ore izolat va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatură apropiate de cele climatologic specifice acestei date din an.

La Bucureşti, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfârșitul lunii aprilie. În cursul zilei, vor fi înnorări şi temporar va ploua slab, iar noaptea cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 8…10 grade.

Duminică,  cerul va fi variabil cu înnorări temporare în zona Carpaților Orientali și Meridionali unde îndeosebi după orele prânzului cu caracter local se vor semnala ploi de scurtă durată. Începând cu orele serii, nebulozitatea se va accentua, însă doar în masivele sud-vestice va ploua, iar pe spații mici se vor putea cumula cantități de apă mai însemnate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul nopții în zona Munților Banatului. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

×
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close