Antena 3 CNN Actualitate Cum vor vota minoritățile la moțiunea de cenzură

Cum vor vota minoritățile la moțiunea de cenzură

Cum vor vota minoritățile la moțiunea de cenzură
19 Iun 2017   •   17:16

Liderul grupului minorităţilor din Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian, a declarat că deputaţii grupului au decis să voteze fiecare cum crede de cuviinţă la moţiunea de cenzură depusă de PSD şi ALDE împotriva premierului Sorin Grindeanu, spunând că aceasta este cea mai neutră formulă cu putinţă în momentul de faţă.

”Grupul a hotărât ca fiecare membru al grupului să voteze aşa cum crede de cuviinţă. Vom fi prezenţi cu toţii pentru că neprezentarea reprezintă şi ea o formă de a vota şi niciunul dintre noi nu va şti cum votează colegul lui. Toţi vor vota, sigur, cele trei variante: pentru, contra, abţineri. Niciunul dintre noi, însă, nici eu, nu va şti cum votează celălalt coleg al lui, ca în felul acesta grupul să treacă protejat printr-o încercare la care n-a avut absolut niciun fel de contribuţie”, a declarat Varujan Pambuccian, potrivit News.ro.

El a precizat că grupul minorităţilor nu votează moţiuni de cenzură, dar de data aceasta, pentru că e un război generalizat, orice alt gest ar fi însemnat că se poziţionează în favoarea unei tabere sau alta. Pambuccian a mai spus că a fost sunat şi de Liviu Dragnea şi de Victor Ponta, dar a refuzat să se întâlnească cu vreunul din ei.

 

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close