Antena 3 CNN Actualitate Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia au fost evacuate după un apel la 112: "Va fi o mare nenorocire!"

Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia au fost evacuate după un apel la 112: "Va fi o mare nenorocire!"

Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia au fost evacuate, în această dimineaţă, după ce un bărbat a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că "va fi o mare nenorocire".

Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia au fost evacuate după un apel la 112: "Va fi o mare nenorocire!"
Sursa foto: Antena 3
de Cătălina Buzoianu    |    23 Noi 2021   •   09:52

Curtea de Apel Constanţa şi Judecătoria Medgidia au fost evacuate, în această dimineaţă, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că urmează să se întâmple "o mare nenorocire" şi vor muri oameni.

În scurt timp, autorităţile au decis să evacueze cele două instanţe de judecată.

"Astăzi, în jurul orei 9 s-a primit un apel 112, de la un bărbat, care a solicitat să se elibereze Curtea de Apel Constanța și Judecătoria Medgidia, întrucât se va întâmpla o nenorocire.

Polițiștii, jandarmii și pompierii constănțeni sunt la fața locului, iar la acest moment se evacuează persoanele din cele 2 instituții. 

Vom reveni cu informații", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

La faţa locului s-au deplasat şi echipaje din cadrul Serviciului Român de Informaţii (SRI).

"La fața locului se află polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța, respectiv ai Poliției municipiului Medgidia, pentru restricționarea circulației în zonele vizate. De asemenea, se asigură perimetrul în zonă, de către polițiști și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța, respectiv ai Grupării de Jandarmi Mobilă "Tomis" Constanța.

La fața locului se află și pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea al județului Constanța, care asigură zona pentru măsuri de protecție și stingere a incendiilor. 

Specialiști pirotehniști din cadrul Serviciului Român de Informații efectuează, la acest moment, controlul Curții de Apel Constanța, iar concomitent, pirotehniști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța efectuează controlul Judecătoriei Medgidia.

Toate persoanele din ambele instituții au fost evacuate - aproximativ 400 de persoane", au mai anunţat autorităţile.

În urma verificărilor, specialiştii au anunţat că ameninţarea a fost falsă, astfel că cele două instanţe îşi vor relua activitatea.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close