Antena 3 CNN Actualitate Dan Diaconescu a fost audiat din nou la DNA joi

Dan Diaconescu a fost audiat din nou la DNA joi

Dan Diaconescu a fost audiat din nou la DNA joi
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Iul 2010   •   10:40

Patronul de la OTV este din nou la Direcţia Naţională Anticorupţie. Dan Diaconescu este audiat într-un nou caz de şantaj. În 23 iunie, realizatorii OTV Dan Diaconescu şi Doru Pârv au fost arestaţi pentru şantaj. Două zile mai târziu, Diaconescu a ieşit din închisoare.

Sediul OTV a fost percheziţionat din nou miercuri de procurorii DNA. Potrivit unor surse judiciare percheziţiile ar avea legătură cu redeschiderea unui dosar din 2005 în care Dan Diaconescu era acuzat de fapte similare de către omul de afaceri Petru Paul Ţârdea . De altfel, Ţârdea a fost audiat miercuri la DNA în calitate de martor.

Dan Diaconescu i-ar fi cerut o sută de mii de euro omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. În acest dosar este implicat şi fostul director al publicaţiei Atac la persoană, Mihai Ghezea.

?Se doreşte băgarea unui pumn în gura mea şi blocarea noului Partid al Poporului în marşul său, şi oprirea mea în drumul spre preşedinţia ţării. Acum nu mai crede nimeni că e o înscenare a mea şi a lui Traian Băsescu? a declarat Diaconescu, la intrarea în sediul DNA.

La ieşirea din sediul DNA, Diaconescu a declarat că i s-au adus la cunoştinţă învinuirile şi că se va prezent adin nou vineri în faţa procurorilor pentru a da declaraţii.

 

Antena3.ro

 

 

×
Subiecte în articol: DNA Dan Diaconescu diaconescu otv
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close