Antena 3 CNN Actualitate Deținut mort la Penitenciarul Jilava

Deținut mort la Penitenciarul Jilava

Deținut mort la Penitenciarul Jilava
Sursa foto: Foto: pixabay.com
08 Iul 2016   •   16:52

Un deținut de la Penitenciarul Jilava, cunoscut cu afecțiuni cardiovasculare, a decedat vineri în ciuda eforturilor depuse de medici pentru a-i salva viața, a declarat, pentru Agerpres, Carmen Uțoiu, ofițer de presă la Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP).

"Astăzi, în jurul orei 11,50, la Penitenciarul Jilava, un echipaj medical a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unui deținut care a acuzat o stare de rău. Concomitent a fost solicitat sprijinul Ambulanței, personalul medical al Ambulanței a continuat manevrele de resuscitare începute de către personalul din penitenciar, ulterior deținutul a fost transportat la un spital din rețeaua de sănătate publică, însă, în ciuda eforturilor depuse de medici, în jurul orei 14,57 s-a constatat decesul deținutului", a spus Uțoiu.

Ea a precizat că bărbatul a beneficiat de tratament și consult de specialitate în ultima perioadă și a fost evaluat ultima dată într-un spital din rețeaua de sănătate publică pe 1 iulie.

Deținutul avea 69 de ani și era condamnat la doi ani de închisoare pentru abuz în serviciu, a menționat Uțoiu, care a adăugat că va fi sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Cornetu.

 

×
Subiecte în articol: penitenciarul jilava
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close