Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri șocante în cazul tinerei ucise într-o pădure de la marginea Reșiței. Mărturiile cutremurătoare făcute de fratele fetei (VIDEO)

Dezvăluiri șocante în cazul tinerei ucise într-o pădure de la marginea Reșiței. Mărturiile cutremurătoare făcute de fratele fetei (VIDEO)

Dezvăluiri șocante în cazul tinerei ucise într-o pădure de la marginea Reșiței. Mărturiile cutremurătoare făcute de fratele fetei (VIDEO)
19 Iun 2019   •   12:37

Cadavrul unei tinere, în vârstă de 29 de ani, a fost descoperit pe un drum forestier, la 3 km ieşire din Reşiţa, spre localitatea Secu.

Călin Blidariu, care este audiat ca martor în cazul uciderii surorii sale Anamaria Suru, a făcut mărturisiri cutremurătoare în instanță.

Bărbatul a recunoscut că și-a amenințat  iubita pe care a ținut-o cu capul în cap. Din acest motiv, femeia  a cerut ordin de protecție, susținând faptul că iubitul ei a amenințat-o că o va arde cu acid sulfuric. 

La scurt timp după descoperirea macabră, fratele tinerei care a fost găsită moartă a cerut să fie supus testului poligraf. Bărbatul era considerat la acea vreme principalul suspect în cazul crimei. Acum, însă, oamenii legii îl verifică în calitate de martor.

Potrivit, Express de Banat în identificarea și prinderea criminalului un rol deosebit de important îl poate avea Raluca Pârvu, concubina lui Călin Blidariu. Înainte de sfârșitul tragic al Anei, Judecătoria Reșița a fost sesizată pentru emiterea unui ordin de protecție pe care Raluca l-a cerut ca urmare a unui episod foarte violent în care a fost victima lui Călin. Până la intrarea în sala de judecată, cei doi s-au împăcat. Imediat după descoperirea cadavrului surorii lui Călin Blidariu, instanța a fost sesizată din nou. 

Citește Și Românca de 29 de ani venise în concediu din Italia și a fost ucisă cu cruzime în România - Cum a fost găsit trupul Anamariei

VEZI VIDEO AICI

×
Subiecte în articol: frate usa Reşiţa tanara
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close