Antena 3 CNN Actualitate Dezvăluiri uluitoare: Experta DNA, forţată de procurorul de caz să umfle prejudiciul în dosarul Telepatia

Dezvăluiri uluitoare: Experta DNA, forţată de procurorul de caz să umfle prejudiciul în dosarul Telepatia

Dezvăluiri uluitoare: Experta DNA, forţată de procurorul de caz să umfle prejudiciul în dosarul Telepatia
05 Aug 2014   •   23:27

Fostul specialist DNA - Serviciul Teritorial Targu Mureş, Dumitru Gheorghiu, a dezvăluit, în ediţia de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei", că experta DNA care a lucrat la raportul privind prejudiciul în dosarul Telepatia nu a greşit calculul, ci "a fost obligată să greşească", la cererea procurorului de dosar.

"Eram într-o delegaţie şi am trecut pe la biroul ei să o văd. Plângea şi lucra la raport. Mi-a spus că a urlat procurorul la ea şi trebuia până dimineaţă să dea raportul. Am întrebat-o pe Aurelia dacă o pot ajuta cu ceva, dar nu cunoşteam speţa", a transmis iniţial fostul expert DNA, într-un mesaj citit de Mihai Gâdea la Sinteza Zilei.

Contactat telefonic, fostul specialist DNA a confirmat afirmaţiile făcute în mesajul de mai sus, însă nu a dorit să dezvăluie numele complet al specialistei DNA în cauză.

"Specialiştii DNA lucrează cel mai mult în instituţia aia. Mergeţi iarna şi vedeţi ce lumini sunt la DNA, şi o să vedeţi că la etajul întâi, acolo unde sunt specialiştii, e mereu lumină", a declarat Dumitru Gheorghiu.

Fostul specialist DNA a mai afirmat, la Sinteza Zilei, că specialista DNA care lucra la acel raport nu era expert evaluator, iar "evaluarea s-a făcut financiar contabil, ceea ce e complet greşit".


×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei dosarul telepatia
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close