Antena 3 CNN Actualitate Diana Șoșoacă a filmat în timpul ședinței secrete din Parlament în care au fost proiectate imaginile masacrelor Hamas din Israel | Senatoarea ar fi strigat "Palestina" în timpul evenimentului

Diana Șoșoacă a filmat în timpul ședinței secrete din Parlament în care au fost proiectate imaginile masacrelor Hamas din Israel | Senatoarea ar fi strigat "Palestina" în timpul evenimentului

Parlamentarii români s-au reunit astăzi într-o ședință comună secretă, pentru a urmări filmul care documentează masacrele comise de gruparea Hamas în Israel, în atacul din 7 octombrie.

de Redacția Antena 3 CNN    |    21 Noi 2023   •   16:36

Filmul a fost realizat de autoritățile israeliene. Reprezentanții presei internaționale au fost, anterior, invitați să vadă imaginile, fără posibilitatea de a le înregistra.

La ședința de astăzi, din Parlament, presa nu a avut acces, iar senatorii și deputații nu au avut permisiunea să filmeze sau să fotografieze. În plus, s-a decis ca stenograma ședinței comune să nu fie publicată în Monitorul Oficial.

În ciuda acestor restricții, senatoarea Diana Șoșoacă a făcut live cu telefonul și a provocat un incident care a dus la suspendarea ședinței.

Ședința secretă a Parlamentului a fost întreruptă din cauza incidentului provocat de Diana Șoșoacă

"Parlamentarilor le-a fost interzisă folosirea telefoanelor, însă Șoșoacă a făcut live pe pagina sa de Facebook. Ea ar fi strigat 'Palestina' în timpul ședinței. Ședința a fost, de altfel, întreruptă din cauza acestui incident. În ședința secretă, parlamentarii ar fi urmat să vizioneze filmul de 45 de minute care ilustrează atrocitățile comise de gruparea Hamas în Israel", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Xenia Croitoru.

Unii parlamentari au renunțat să participe la eveniment, din cauza imaginilor extrem de dure.

"Arată urâțenia oamenilor. Să strigi 'Allahu akbar' și apoi să ucizi în numele lui Dumnezeu este cel mai mârșav", a spus unul dintre aleși, după ce a părăsit ședința.

×
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close