Antena 3 CNN Actualitate Weekendul distracției fără sfârșit la mare. Imagini inedite de la cele mai tari petreceri din cluburile de pe Litoral

Weekendul distracției fără sfârșit la mare. Imagini inedite de la cele mai tari petreceri din cluburile de pe Litoral

A fost distracție până la răsărit în Vama Veche. Zeci de mii de tineri au petrecut pe plajă sau în cluburile din sudul litoralului, iar la această oră sunt gata să o ia de la capăt.

Weekendul distracției fără sfârșit la mare. Imagini inedite de la cele mai tari petreceri din cluburile de pe Litoral
de Gabriel Dano    |    01 Mai 2022   •   10:56

"Tinerii au așteptat să vadă răsăritul, după ce cu o dimineață în urmă nu au avvut noroc, din cauza norilor de pe cer. De data aceasta, soarele a ieșit din mare, așa cum sperau. Ei au rămas pe plajă după petrecere și mulți dintre ei sunt și la această oră și își încarcă bateriile

Mi-au spus că cel mai bun remediu împotriva mahmurelii este statul pe plajă la această temperatură. Sunt în jur de 15 grade în aer în acest moment, este încă răcoare. Mulți dintre oameni o vor lua către casă spre orele amiezii - sunt foarte mulți din Capitală. Asta înseamnă că spre ora 16.00 vom avea din nou probleme în zona Fetești, unde se circulă doar pe o singură bandă pe sens, din cauza reparațiilor la pod, dar până atunci mulți mai sunt încă pe plajă, iar mulți și-au făcut deja planuri să continue petrecerea și în noaptea aceasta și să plece abia mâine când șoselele vor fi mai libere", a spus reporterul Cristi Popovici.

Câți bani plătesc pe cazare cei 25.000 turişti de la mare

Pentru acest weekend au fost oferte de cazare pentru toate buzunarele. Cei cu pretenții au mers în Mamaia Nord. Acolo a fost nevoie de bugete generoase. Un sejur de 3 nopţi la un hotel de patru sau cinci stele situat în Mamaia Nord poate să ajungă și la 1.700 de euro.

Cei cu mai puține pretenții s-au orientat către Costinești sau Vama Veche.

La Costinești cameră dublă costă între 200 și 400 de lei, iar la Vama Veche puteți să vă cazați chiar și cu 150 de lei pe noapte.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close