Antena 3 CNN Actualitate DNA reia audierile în dosarul Colectiv

DNA reia audierile în dosarul Colectiv

DNA reia audierile în dosarul Colectiv
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Aug 2016   •   14:15

DNA reia audierile în dosarul Colectiv. Unul dintre răniţii din club, Marian Leuşteanu, a fost chemat în faţa procurorilor pentru noi audieri.

Asta în contextul în care dosarul în care angajaţii ISU erau cercetaţi penal a fost retrimis la DNA, pentru refacerea urmăririi penale.

Reporterul Antena 3 Ionela Lucan a explicat:

"M-au chemat procurorii ca să dau declaraţii în cazul Colectiv, cum s-a întâmplat şi dacă ne constituim ca parte civilă în proces. (...) Pentru mine, prietenii nu îi poţi cumpăra în bani. Am pierdut doi de la masă de la mine plus mulţi alţii. Eu am scăpat, am stat cinci săptămâni internat la Bagdasar-Arseni, am fost tratat foarte bine de personalul respectiv şi le mulţumesc încă o dată doctorilor, asistentelor şi tuturor oamenilor care au avut grijă de noi acolo", a declarat Marian Leuşteanu, conform Agerpres.

El şi-a exprimat speranţa că justiţia îşi va face treaba în acest caz.

"Dacă justiţia nu va găsi vinovaţi în acest caz foarte clar, cu 64 de morţi, înseamnă că trebuie să plecăm repede din ţara asta pentru că nu mai avem nicio şansă. Din această cauză, eu cred că justiţia îşi va face treaba foarte bine, exemplar, pentru că este momentul să ne trezim la realitate, pentru că nu putem să uităm aşa ceva, pentru că, dacă trecem cu vederea acest lucru, se va întâmpla din nou şi vor cădea din nou alte vieţi secerate", a mai spus acesta.

 

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close