Antena 3 CNN Actualitate Doctorul Burnei, experimente pe copiii de la orfelinat? O nouă acuzație șocantă

Doctorul Burnei, experimente pe copiii de la orfelinat? O nouă acuzație șocantă

Doctorul Burnei, experimente pe copiii de la orfelinat? O nouă acuzație șocantă
22 Dec 2016   •   18:57

Mama Amirei, tânăra care în ultimii 18 ani a fost operată de 11 ori de profesorul Gheorghe Burnei și a ajuns să nu mai poată merge, a susținut că medicul Burnei „își făcea mâna” pe copiii de la un orfelinat din Capitală. Ea afirmă că totul s-a petrecut în urmă cu 18 ani, iar copiii din orfelinat erau legați de pat.

„Da, așa este, Amira nu avea indicația pentru acea bucată de BVC. Și da, este adevărat că mai sunt copii cărora le-a pus acea bucată. Mama mea a primit bani pentru încă patru implanturi care au ajuns în șoldurile a patru copii care erau la orfelinat. Și chiar el i-a spus mamei mele că vrea să îi facă bine și pe cei de la casa de copii”, a scris doamna Emiliana pe contul ei de Facebook, informează b1.ro.

Pentru că nu era foarte clar ce s-a întamplat din prima postare, femeia a revenit cu explicații. „Deci Burnei a trimis-o pe mama la un inginer pe nume Negreanu. I-a dat adresa unde să ajungă banii pentru încă 4 implanturi, spunându-i mamei mele că le va folosi pentru cei de la orfelinat ca să îi facă și pe ei bine. Mama a venit și mi-a zis ce bun și sufletist este, că are milă de cei amărâți și fără părinți. Și eu chiar am crezut. (...). Da, chiar erau legați de pat; și eu i-am văzut în urmă cu 18 ani. Era un salon mare și avea un geam mare și îi puteai vedea. Deci el a făcut experimente cu acea bucata și pe alți copii”, a mai spus femeia.

×
Subiecte în articol: Gheorghe Burnei experimente orfelinat
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close