Antena 3 CNN Actualitate Documentarul care arată importanţa digitalizării în instituţiile publice

Documentarul care arată importanţa digitalizării în instituţiile publice

Digitalizarea în instituţiile publice poate salva vieţi. O arată un documentar lansat de una dintre cele mai mari companii de consultanță în transformarea digitală, alături de o firmă românească. Scurtmetrajul prezintă povestea unui avocat din oficiu copleşit de sutele de hârtii vitale pentru cazurile pe care le reprezenta în instanţă.

de Georgiana Adam    |    06 Dec 2023   •   16:38

Compania internationala de consultanță în transformarea digitală Publicis Sapient a lansat un film documentar numit "Forgiving Johnny", care arată importanţa şi impactul pe care îl are digitalizarea în instituţiile publice.

"Este un film fără marcă și am lucrat cu un regizor câștigător de Oscar, numit Ben Proudfoot. Acest film spune cu adevărat povestea puterii digitalului și pe lângă dorința de a arăta că afacerile ajută marile afaceri, am vrut să arătăm că oamenii ajută oamenii", a declarat Iggy Harris, Marketing Director - Publicis Sapient.

Cu ajutorul companiei de transformare digitală Publicis Sapient, Biroul Apărătorului Public din comitatul Los Angeles a reușit să digitalizeze dosarele de caz pentru un acces rapid și ușor.

"Noi credem că digitalizarea este soluţia multor probleme cu care se confruntă oamenii zi de zi. De la cum învaţă, cum muncesc, cum se joacă.", a explicat Nigel Vaz, CEO Publicis Sapient.

Documentarul a fost lansat împreună cu ajutorul unei firme româneşti de dezvoltare software.

"Filmul este o poveste în care este arătat impactul pe care Sapient l-a avut asupra unei comunităţi. Am mai făcut un film şi mai devreme, deci practic Sapient nu apare şi nu se vorbeşte neapărat de software, ci despre impactul pe care l-a avut", a precizat Ioan Cocan, Co-Founder Tremend.

"Am construit soluţii pentru diverse ONG-uri, am sponsorizat cauze în zone defavorizate şi, nu în ultimul rând, avem parteneriate foarte puternice cu mai multe instituţii de învăţământ pe tot teritoriul României", a declarat Marius Hanganu, Co-Founder Tremend.

Documentarul "Forgiving Johnny" poate fi urmărit integral gratuit pe site-ul oficial al companiei Publicis Sapient.

×
Subiecte în articol: digitalizare
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close