Antena 3 CNN Actualitate Doi suceveni beţi au intrat cu forţa într-un apartament fără să ştie de ce

Doi suceveni beţi au intrat cu forţa într-un apartament fără să ştie de ce

Doi suceveni beţi au intrat cu forţa într-un apartament fără să ştie de ce
Sursa foto: Foto: blogs.riverfronttimes.com
02 Ian 2012   •   16:59

Doi bărbaţi beţi au intrat, duminică la prânz, într-o locuinţă din municipiul Suceava, după ce au forţat uşa apartamentului, însă nu au furat nimic, informează Mediafax. Cei doi au fost găsiţi de proprietarul casei care a anunţat Poliţia.
   
Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni s-a sesizat, duminică la prânz, că doi bărbaţi au intrat fără drept în locuinţa unei femei în vârstă de 35 ani din municipiul Suceava.
   
Patrula de siguranţă publică a constatat că uşa de acces în apartament era deschisă, având urme de forţare în dreptul yalei, iar tocul uşii era desprins din perete.
   
În bucătăria locuinţei a fost găsit un bărbat în vârstă de 36 ani, iar în dormitor un altul în vârstă de 38 ani, ambii din localitate, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, care nu au putut da explicaţii despre prezenţa lor în locuinţa respectivă.
   
În holul locuinţei se afla proprietara apartamentului, care a declarat că s-a întors acasă împreună cu mama ei după ce fusese în vizită la prieteni şi i-a găsit pe cei doi în casă. Până la venirea ei, cei doi au spart un geam de la dormitorul locuinţe, însă nu au furat sau distrus alte bunuri.
   
Cei doi sunt cercetaţi penal pentru distrugere şi violare de domiciliu.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close