Antena 3 CNN Actualitate Este oficial! Dorian Popa îşi schimbă numele din buletin şi se va numi şi Hâtz

Este oficial! Dorian Popa îşi schimbă numele din buletin şi se va numi şi Hâtz

Dorian Popa, unul dintre cei mai ascultaţi artişti de la noi, a luat o hotărâre la început de an. Artistul a decis să îşi schimbe prenumele din buletin. Mai exact, Dorian Popa vrea să mai adauge în cartea de indentitate și numele melodiei care l-a făcut celebru: ''Hâtz''.

Este oficial! Dorian Popa îşi schimbă numele din buletin şi se va numi şi Hâtz
Sursa foto: Dorian Popa/Facebook
de Georgiana Adam    |    07 Ian 2021   •   18:35

După ce melodia „Hâtz” a devenit hit și i-a adus un sucees fulminant, Dorian Popa dorește acum ca să își schimbe prenumele.

Astfel, artistul se va numi Popa Dorian-Hâtz.

„Popa Dorian Laurențiu, cu domiciliul în (...) județul Ilfov, născut la data de 7 august 1988, (...) solicită schimbarea prenumelui numelui său din Dorian-Laurențiu în acela Dorian-Hâtz, spre a se numi Popa Dorian-Hâtz”, potrivit unui anunț publicat în Monitorul Oficial. 

Dorian Popa, în exclusivitate la Antena 3

''Ideea mi-a venit de la unul dintre fanii mei, pentru că eu îi ascult, le citesc comentariile, chiar dacă unele dintre ele, câteodată sunt destul de acrișoare. Am găsit această idee de la un tânăr extrem de inspirat. Eu sunt în zona aceasta de nebunie, totuși, nebunie controlată, pentru că suntem persoane publice. Afară nu este atât de controversată treaba cu schimbatul numelui. Bănuiesc că ai mai auzit povești de genul pe la Hollwood, prin Statele Unite ale Americii. 

''O să fie doar Dorian Hâtz Popa''

 Switch-ul este doar între Laurențiu și Hâtz, pentru că nu îmi doream să am 10 nume câte are Matteo, pe care îl salut și îi urez La mulți ani. Va fi Dorian Hâtz Popa, simplu. Îmi asum toate lucrurie pe care va trebuie să le aduc în conformitate cu prezentul după și anume: acte, casă, maşină, permis de conducere, etc.

Sunt conştint de efortul pe care va trebui să îl depun, însă sunt o persoană asumată. Mi-a plăcut foarte mult ideea. În primul rând, îmi place să îmi ascult oamenii şi dacă ideile lor sunt perspicace şi plăcute şi incitante, să le execut. Iată că sărbătorirea a două milioane de subscrieberi pe care îi voi împlini în curând şi într-un timp foarte scurt, pentru că tot în curând voi împlini şi patru ani de YouTube. Aceste două momente foarte importane în viaţa mea m-au făcut să iau această decizie, e drept, zurli, nebunească cum a calificat-o mamişor, dar în acelaşi timp, o chestie care există în lege'', a spus artistul, în exclusivitate la Antena 3.

Dorian Popa și-a câștigat fanii prin numeroasele piese muzicale pe care le-a lansat până acum, ''Hâtz'' fiind printre cele mai cunoscute melodii, lansată în 2018.

De asemenea, ''Hâtz'' nu a fost scris doar în buletin, ci a fost scris şi pe maşină chiar de amicul său, Selly.

''Selly mi-a vandalizat maşina'' este unul dintre clipurile postare de Dorian Popa chiar înainte de Crăciun.

×
Subiecte în articol: Dorian Popa Hâtz buletin
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close