Antena 3 CNN Actualitate Draga Olteanu Matei: Domnul Cioloș s-a spălat pe mâini ca Pilat din Pont, fără jenă, fără rețineri

Draga Olteanu Matei: Domnul Cioloș s-a spălat pe mâini ca Pilat din Pont, fără jenă, fără rețineri

17 Feb 2016   •   19:50
Actrița Draga Olteanu Matei a spus, miercuri, că premierul Dacian Cioloș ”s-a splălat pe mâini” în cazul Antena 3, ”fără jenă și fără rețineri”.
 
”Domnul Cioloș s-a spălat pe mâini ca Pilat din Pont, fără jenă, fără rețineri și fără nimic”, a spus, miercuri, actrița Draga Olteanu Matei, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
”Oameni buni, fiți cu ochii în patru, pentru că asta este o mare mârșăvie, noi populația nu trebuie să permitem așa ceva!”, a continuat actrița.

Președintele Klaus Iohannis critică acțiunea în forță a inspectorilor ANAF care au descins la sediile Intact Media Group

Și premierul Dacian Cioloș a vorbit, miercuri, în plenul Senatului, despre situația sediilor televiziunilor din trustul Intact. Premierul a declarat că a cerut noii conduceri ANAF să reanalizeze modul în care își desfășoară activitatea, astfel încât atitudinea agenților să fie una de respect față de cetățeni și față de contribuabili. 

Mihai Gâdea a anunțat luni, în emisiunea 100 de Minute, că emisia televiziunii Antena 3 este amenințată. Inspectorii ANAF au transmis că, în cel mult cinci zile, clădirile în care funcționează Antena 3 vor fi evacuate
 
Fiscul şi-a trimis echipe de agenţi care au luat la verificat birou cu birou sediul administrativ al Antenei 3 din strada Gârlei. 
 
O acţiune în forţă, prin care inspectorii ANAF le-au anunţat oamenilor evacuarea în cinci zile a imobilelor în care funcţionează televiziunile trustului intact.
 
În aproape un an şi jumătate, de când a fost dată sentinţa prin care clădirile televiziunilor Intact au fost confiscate, Antena 3 a făcut peste 20 de solicitări la Ministerul de Finanţe pentru a putea rămâne cu chirie în aceste sedii, aşa cum şi alte televiziuni stau cu chirie la stat. Nu a existat însă niciun răspuns.
 
Autorităţile care au comandat această evacuare ştiu însă foarte bine că nu se poate muta o televiziune în cinci zile, cu tone de aparatură şi kilometri de cabluri. 
 
În plus, o astfel de mişcare pune sub semnul întrebării şi situaţia celor câteva mii de angajaţi ai trustului.
 
Antena 1 funcţionează de 22 de ani în sediul de pe şosesua Bucureşti Ploieşti, iar Antena 3 de 11 ani. Clădirea a fost modernizată şi adaptată necesităţilor unui post tv, iar investiţia se ridică la milioane de euro.
 

×
Parteneri
Horoscop 28 martie. Peştii schimbă jobul, Fecioarele sunt îndrăgostite
x close