Antena 3 CNN Actualitate E haos pe plaja ”sălbatică” de la Tuzla. Autoritățile au găsit haznale lângă izvoarele de apă ”potabilă”

E haos pe plaja ”sălbatică” de la Tuzla. Autoritățile au găsit haznale lângă izvoarele de apă ”potabilă”

Autorităţile au făcut numeroase controale sub coordonarea Prefecturii Constanţa și au descoperit un dezastru pe plaja de la Tuzla.

E haos pe plaja ”sălbatică” de la Tuzla. Autoritățile au găsit haznale lângă izvoarele de apă ”potabilă”
Sursa foto: CJPC
11 Iul 2020   •   11:30

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC), instituţie care a participat la aceste controale, anunță că au fost constatate mai multe abateri grave în zona plajei.

”Au fost depistate locaţii insalubre, multe construcţii ilegale, cu destinaţia de alimentaţie publică, haznale săpate lângă izvoarele de apa “potabila”, cazări încropite printre gunoaie şi pentru toate acestea primăria oferă “CERTIFICAT DE OPORTUNITATE”, transformâdu-i pe ilegali comercianţi, în oportunişti!”, a declarat Horia Constantinescu, şeful CJPC Constanţa, potrivit adevarul.ro.

Cazări printre gunoaie, la Tuzla

Primăria Tuzla a transmis tuturor deţinătorilor de construcţii de pe plajă o adresă prin care le cere să dezafecteze zona.

”Către toţi deţinătorii de construcţii cu activitate de cazare, cu activitate de alimentaţie publică, de campare în corturi şi rulote, spaţii improvizate de construcţie, case de vacanţă. Urmare a controalelor efectuate de către instituţiile abilitate ale statului în zona de plajă, faleza, zona verde de pe raza unităţii administrativ teritoriale Tuzla, vă somăm, conform legislaţiei în vigoare începând de vineri, 10.07.2020 să încetaţi orice activitate comercială în termen de 48 de ore.

Somați să elibereze plaja și faleza

Să eliberaţi zona astfel încât toate construcţiile sau orice fel de improvizare să fie ridicate sau demolate de către dumneavoastră, în caz contrar UAT Tuzla sub coordonarea şi în deplina colaborare cou celelalte instituţii ale statului va proceda începând cu data de 13.07.2020 orele 8:00 la eliberarea zonei de plajă şi faleză, urmând să suportaţi consecinţele activităţii de demolare şi aducerea terenului în forma iniţială”, se arată în adresa primăriei.

×
Subiecte în articol: plaja tuzla haznale
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close